Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Leszbikus párokat kérdezem,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Leszbikus párokat kérdezem, hogy ha közös gyereket szeretnének, csinálnátok, csináltatok olyat, hogy egy srácot választottatok, vontatok be, vagy egyikőtők, vagy mindkettőtők megternékenyítésére?

Figyelt kérdés

febr. 15. 18:31
 1/9 anonim ***** válasza:
89%

Nem!

Erre megvan a megfelelő procedúra

febr. 15. 20:02
 2/9 anonim ***** válasza:
47%
Totál leszbikus párok nem igazán fognak ilyenbe belemenni, de ahol mondjuk az egyik fél biszexuális, ott elvileg működhet a dolog.
febr. 15. 20:04
 3/9 anonim ***** válasza:
89%
Nem, ott sem működik! Biszexként sem vinnék be idegent a családunkba.
febr. 15. 20:38
 4/9 anonim válasza:
85%
Szerintem nem jó ötlet inkább ha gyereket szeretnétek vagy aki akkar az inkább fogadjon örökbe mert ha mástól van gyereked és leszbikusok vagytok és csávotol lesz és ….. ott tönkre is mehet a kapcsoltam már bocsi
febr. 15. 21:09
 5/9 anonim ***** válasza:
74%

Van sperma bank...

Van mesterseges megtermekenyites...

febr. 15. 21:49
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Gondolom itt kérdezőnek elsősorban a szex a lényeg ahogy címkét nézem.

Igazából ezt még gyermek nemzés céljából kiverheted fejedből, inkább mennek inszeminációra vagy lombira, mint sem egy puci vadásszal össze feküdjenek. Nem elég hogy ők egy pár, szeretek egymást, mellette még a férfi való szexuális együttlét is inkább taszító számukra. Viszont ettől függetlenül van aki házi inszemináció bevállalja, bevállalják ( teljesen szexmentesen ) dolgot ha találnak normális donort aki nem akar beleszólni későbbiekben családi életükbe.

Tudom mit írok segítettem már ilyen párnak, és örülök hogy segíthettem úgy hogy számukra is teljesen pozitív volt az egész folyamat.

tegnapelőtt 08:47
 7/9 A kérdező kommentje:

Nemes gesztus! Gratulálok, szép munka.

Egy szingli nőnél már voltam közreműködő, és az ő ajánlásával egy párnál folyamatban van.

Hát nevezd ahogy akarod, de ezen az alapon mind punci vadászokok vagyunk. A szex meg az élvezeti oldala az egésznek.

tegnapelőtt 17:31
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha ilyen gondolatom támadna akkor van 1apa jelölt,de nem feküdnékle vele,van erre más módszer is.
tegnapelőtt 21:23
 9/9 anonim ***** válasza:
61%
Én egyszer már majdnem végig csináltam egy ilyet, de aztán végül meggondolta magát az utolsó előtti pillanatban az illető pár, és szét is mentek, mert nem bírta a másik lány elviselni, hogy egy férfival szexelne a barátnője. :|
tegnapelőtt 21:26

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!