Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi volt életetek, legnagyobb csalódása egy párkapcsolatban?
Így van bárki ki öntheti a lelkit, amíg azzal mást nem bánt vagy nem provokatív.
Leszbikus vagyok de ez nem jelenti azt, hogy utálom pl a férfi nemű embereket, esetleg a biszexeket, én magam meg sose voltam biszexel, a barátnőm leszbi volt, és azért váltak el útjaink mert igen zűrös élete volt, állandóan buli meg alkohol, nem lehetett vele komolyan beszélni, folyamat rá ment a munka helye a gyerekes szorakozásaira amit tulzasba vitt, közös volt a kassza a pénzt mindig elbaszta, komolytalan volt, végül 1,5 év után ott hagytam, mert ez így nem mehetett tovább, fel évig laktunk együtt.
Jelenleg egy biszex nővel, társalgók de valahogy úgy érzem komoly nem menne vele, a megcsalás félelme miatt, minden ismerősöm erről szamolt be, és ezen az oldalon is ezt látom, nem mindenki ugyan olyan tudom, de ha bele gondolok egy biszex helyzetebe szerintem a vágyal nincs mit tenni, hiába van mű pénisz ha hiányzik neki netán a behatolás egy igazi férfitől, akkor is vagyakozni fog egy másik nemre, és szerintem a párom ne vonzodjon mar egy péniszhez ha nekem puncim van, röviden ennyi.
Tudom hogy ezzel nem leszek népszerű, esetleg le leszek írva traumatizaltnak, mivel aki hasonló kép gondolkodik mint én arra egybol ezt írják. De erről szó sincs
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!