Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Egy biszex lánnyal mindig...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy biszex lánnyal mindig ennyire kaotikus kavarni?

Figyelt kérdés

Október körül randiztunk, aztán arra jutott most nem keres senkit. De baratok lettunk (en 28, o 25) es sokat beszelgettunk. Azon agyalt, hogy feltehetoleg nem bi hanem hetero (volt mar kapcsolata lannyal amugy), es fiukkal kezdett randizni. Aztaan ujra lanyokkal. Most mi megint talalkozgatunk, majd jon at sorozatozni meg megnezni a macskaimat.

De elvileg mi csak baratkozunk. Viszont ha megint szoba johetnek neki a lanyok szeretnek beprobalkozni. Ez szerintetek tolakodo?

28/l/l

jan. 20. 12:02
1 2 3
 21/26 A kérdező kommentje:
Krapek? Kizart 🤣 de azert koszi
jan. 21. 11:52
 22/26 anonim ***** válasza:
64%

Remélem találsz egy lányt, aki valóban akar és szeret majd. A leírtak alapján ő szerintem nem.

28/L/L

jan. 21. 12:01
 23/26 A kérdező kommentje:
Aa koszonom nagyon aranyos vagy 🥹💜
jan. 21. 12:27
 24/26 anonim ***** válasza:

Mondanám,Hogy írj rám de én 40 fölött vagyok és látom a korosztályodból keresel..

44N

jan. 21. 14:47
 25/26 A kérdező kommentje:
Hat igeen :( de azert koszi es hajra 😊😊😊
jan. 21. 15:25
 26/26 anonim ***** válasza:
50%

Én sem igazán találok, pedig komolyat keresek :( Nem egyszerű.

28L

jan. 21. 15:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!