Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Példa arra, hogy egy párkapcsolat lezártával barátok tudtatok maradni?
Egy kivétellel közös megegyezéssel, píszí módon értek véget a szerelmi kapcsolataim. Számomra őszintén értékes emberekről van szó, inkább az volt a probléma, hogy mindenféle válozatos oknál fogva nem tudtunk megfelelően működni együtt.
De barátság is megkérdőjeleződik: hogyha kedves vagyok azabaj, ha nem vagyok kedves az is baj, ha fagyit veszek az öccsének az is baj, nem írok az anyjának szülinapra - az is baj, ha nem imádom a képét - na az is, ha imádom - az is, mert magyarázkodnom kell, hogy becs'szó nem vagyok szerelmes... :-)
Igazából most elironizáltam a helyzetet: nem ennyire gyerekesen béna, de béna, és nem is vicces. Tudtok példát mondani arra, hogy egy párkapcsolat lezártával barátok tudtatok maradni?
Igen, nekem sikerült. Egy alkalommal. Szóval nem általános, de előfordul néha.
(hetero f47)
Szinte mindegyik exemmel jó a viszonyom, egy kis időt kell hagyni hogy leülepedjenek a dolgok és utána lehet vinni ezt a barat fonalat tovább. Lehet veled is baj van, ha valami szerinted még belefér, vagy épp már nem fér bele mert nem úgy van közötök egymáshoz, akkor állj a sarkadra és tedd tisztába ezeket. Tudnia kell mindkettőtöknek, hogy már nem az az idő a mi volt, akkor nem lesz szájhúzogatás
Mondjuk mások szerint beteg dolog jóban lenni az exekkel xd
Osztom az előttem szóló szavait.
Nekem általában hónapokkal, évekkel később sikerültek ezeket a kapcsolatokat barátság szinten megtartani. Amikor tényleg csak az eszmecserék meg a jóbarát hiányzik valakitől és nem pedig az intimitás vagy a szex.
Ha viszont sikerül lezárni, szerintem működhetnek másoknál is ezek a barátságok, nem csak nálam.
A legutolsó párkapcsolatom volt olyan, hogy barátok tudtunk maradni. Kellett hozzá, hogy mindketten lezárjuk magunkban a sztorit, egy darabig nem beszéltünk, de mióta újra felvettük a kapcsolatot, nagyon jóban vagyunk.
A problémát az ő új nője okozza, aki elképesztően féltékeny rám, amit mi tudunk, hogy teljesen indokolatlan, de neki valahogy ezt nem lehet megmagyarázni. Emiatt ritkábban találkozunk és kevesebbet, mint amennyit szeretnénk, de jobb a békesség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!