Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek működhet egy 19 és egy 15 éves párkapcsolata?
Sziasztok! :)
Tudom, ez alapból sok mindentől függ, nem feltétlen a kor a mérvadó, meg a két félen múlik leginkább a dolog.
Érdekelne viszont, hogy ez a 4 év ebben a korban mennyire számít soknak.
Kíváncsi voltam mások véleményére is, hogy ez a 4 év mennyire sok ebben a helyzetben. Eddig mindig tőlem idősebbekkel, vagy egykorúakkal volt párkapcsolatom, emiatt is voltam bizonytalan.
Nagyon fontos nekem és azt érzem, hogy vele boldog lehetek. :) Az viszont elgondolkodtatott, hogy az évek száma mennyire mérvadó.
Nem önmagában a kor miatt aggályos.
Ha ő végez a sulival, akkor is együtt tudtok maradni?
Ha erős a dolog igen, viszont ne feledd kiskorú, annyi mindent gördíthet elétek az élet. A családja milyen, neked hogy fogadták őt? Aztán, valahol ő még éretlen, és az mindegy mennyire látszik érettnek, hidd el valahol gyerek. Ha egy suliba jártok lehet e bajotok ebből, ha kiderülne?
Nem ellenetek beszélek, ezek száraz tények. Nem a korral van baj, hanem a korából adódó nehézségekkel, amiből írtam párat.
De ha nincs akadály, vagy van de le tudjátok küzdeni, akkor miért be működhetne?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!