Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
20 éves fiú,15 éves lány? Működhet szerintetek?
Simán.
Koztem es a baratom kozt 4 ev van, nagyon jol megvagyunk egymas mellett. Mikor osszejottunk en pont 15 voltam a baratom meg 19 (utana tortent egy s mas, de ezt nme reszleteznem mert hosszu lenne). Magambol kiindulva ha szeret teged akkor nem erdekli ezeket. S az 5 ev nem sok. Most meg annak tunik mert a lany meg csak 15 (anno en is ezen ragodtam h hat mit akarhat tolem egy 19 eves srac, s miert nem a korabeliekkel kavar stb srb), de kesobb egyaltalan fel se fog tunni. Most vagyok 18 eves o meg 23. Teljesen normalis kor. Ha belegondolsz mikor te 25 leszel o mar 20. Nem tunik olyan veszesnek a helyzet.
Ha szeretiteknegymast akkor ez nem fog szamitani. Lenyeg hogy a lany tudja, hogy te ot akarod es nem mast. Nem kell ide masok velemenye :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!