Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
16 éves lány - 26 éves fiú -kapcsolat működhet?
Simán.
Az én párom. 28 éves, én 17 vagyok (lány :D).
Nem kapcsolatnak indult, csak barátság extrákkal, de ez lett belőle. Nagyon jól kijövünk.:)
Nekem 16-17 évesen a barátom tőlem 8 évvel idősebb volt.
Alapjáraton én is érettebb vagyok a koromnál(anyukám egyedül nevelt engem meg a tesóm és elég hamar önállósodnom kellett, mert anya nem tudott pesztrálni folyton).
Namár akkor nálunk a srác mesterképzésre járt, szóval nagyjából azonos életszakaszban voltunk. A korkülönbség nem volt gond egyáltalán. Amiatt lett vége, mert a rajtam való uralkodást és irányítgatást már nagyon durva szintekre vitte és meguntam ezt.
Ha normális meg minden és te sem vagy az a tipikus tinip*csa, akkor nem hinném, hogy gondot okozna a korkülönbség. Viszont még mindig ott van a másik oldal, hogy egy 26 éves férfi(mert az már nem fiú) mit akarhat egy 16 éves gyerektől? Nálam ez gyanús, hogy 26 évesen ha nem talál úgymond a korának megfelelő partnert és egy jóval fiatalabb korosztálynál próbálkozik.
26 évesen éretlen? Húhha, gratulálok, jól leadtad a szintet...Nem vagy te olyan nagylány,hogy egy felnőtt férfival legyél.....
Írj már valamit, amitől te olyan érettnek érzed magad, mert idáig max nevetséges vagy.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!