Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok titeket nem idegesít hogy folyton rátok írnak a biszex ismerkedni vágyó nők/lányok?
Figyelt kérdés
2023. dec. 13. 08:23
1/11 anonim válasza:
Irjanak csak :D miért zavarna? Ha nem tetszik úgysem írok vissza
2/11 anonim válasza:
De igen. Szívesen beszélgetek, de nem ismerkedek innen és ezt nem értik.
3/11 A kérdező kommentje:
Hát ha zavarnak az ismerkedni vágyó fiúk, akkor az ismerkedni vágyó lányok is kellene hogy zavarjanak.
2023. dec. 13. 08:30
4/11 anonim válasza:
Fura, én nem tapasztaltam, hogy irogatnának. Sőt, inkább pasik szoktak.
5/11 anonim válasza:
Nekem se írnak nők. Talán 3x fordult elő ilyen az elmúlt fél évben. A pasik, na azok szoktak. Amúgy az sem zavar, nem válaszolok max.
6/11 anonim válasza:
Ha írnak is nem taplók, mint a pasik.
7/11 anonim válasza:
Nem,lányok nem szoktak írni inkább pasik
8/11 anonim válasza:
Nekem mindig pasik írnak, és általában mindig ugyan azok. 🙄
9/11 A kérdező kommentje:
Ha a lányok is olyanok lannének mint ez a pasi réteg, akkor ők is zavarnának.
2023. dec. 14. 11:06
10/11 anonim válasza:
Akkor igen, de szerencsére nem olyanok. Meg kell érteni, hogy attól, hogy egy nő a nőket szereti, még nem lesz olyan, mint egy férfi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!