Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Csak szerintem ma már nem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak szerintem ma már nem nőies ha egy fiatal lány full heteró? vagyis nem csajos igy is lehet érteni.

Figyelt kérdés

Mert az lányos csajosnak számit ha kézen fogva járnak egymással, puszilkodnak fotókon, össze bujva fekszenek egy ágyon, babámnak hivják egymást édesemnek stb és ez csajos

De ha egy lány nagyon távoltartó a lányoktól és csak a fiukra van rá állva az szerintem ma már nem nőies... meg ha azt mondja h ő heteró és csak fiuk érdeklik. kicsit r*bis nem ? :/

2023. okt. 6. 13:56
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
76%

Nem minden intimitás szexuális kérdezõ.

Elég siralmas, hogy egyeseknél a fizikai és érzelmi közelség minden formája azonnal szexualizálva van.

Amit leírsz, az egy közeli barátság, de ez még leszbikus nõk között sem homoerotikus.

Az mondjuk más kérdés, hogy a homofóbia miatt az emberek elidegenedtek egymástól, és így nem formálódnak közeli bartátságok, különösen férfiak között.

Ebbõl is látszik, hogy a homofóbia az egész társadalomra káros, nem csak a melegekre.

Annyira be vannak tojva, hogy valaki melegnek nézi õket, hogy totál elszigetelik, elmagányosítják magukat...aztán meg megzakkanak bele.

Azt gondolom, hogy sokat javítana az emberiség mentális egészségén, és az erõszakos bûncselekmény mutatókon, ha egyes férfiak nem csak a párjukra támaszkodnának az összes érzelmi és taktilis igényükkel.

Na már ha van nekik, lásd pl ezeket az incel típusokat.

Sokaknak tényleg az a bajuk, hogy ha nincs nõjük, senki nem öleli meg õket, nem beszélnek az érzelmeikrõl. Ez nem egy normális dolog.

Kedves kérdezõ, szánalmas vagy, és õszintén sajnálom, hogy ennyire magányos meg elszigetelt vagy. Remélem azért legalább egy kutyát vagy macskát szereztél magadnak.

2023. okt. 6. 20:37
 12/14 anonim ***** válasza:
8%
Igen kérdező, egyetértek. Suliban is a legjobb csajok, akik barátnők voltak, mindig együtt mentek mindenfele, ölelkeztek, kézfogás, buliban smaci is volt (annak nagy híre ment, pont ezért, mert minddenki kiváncsi volt). Most ezeknek a konkrét csajoknak férjük és gyerekük is van.
2023. okt. 7. 08:06
 13/14 A kérdező kommentje:

a példák amiket leirtam a kérdésben azokat heteró lányok is csinálják, de azért mégsem olyan mintha full kemény heterók lennének emiatt értitek.

a 11es valaszoló- abban tényleg igazad van amit irtál a férfiak oldaláról, és biztos vagyok benne hogy egy sokkal jobb világban élnénk ha a férfiak is annyira megbiznának egymásban érzelmileg mint a nők.

az viszont szánalmas hogy igy ismeretlenül egyől férfinak gondolsz engem is és elitélsz. gondolom mert egy nőt nem tudnál ennyire lenézni.

2023. okt. 7. 09:37
 14/14 anonim ***** válasza:
74%

Ez szerintem marhaság.

Az igazi keményvonalas heteró lány vonal,nem is tudom hogy létezik e. Aki igen csajos és érzelmes de ugyanakkor távolságtartó a lanyokkal. Ez paradox.

Férfiaknal ez sokkal egyértelműbb nincs érzelem (kimutatás)ezzel együtt a távolsagtartás alap feltétel.

Ugyanakkor nézzükmeg a fajvédő lányokat,akik ugyan távolsagtartoak más lanyokkal és igazi heterók,de öltőzetűk inkább férfias:rövid haj,nadrág,fekete bakancs.

Nem csajosak de biztosak lehetük identitásukban.

Ui:a suliban volt 2 csaj egyámás nyuszikái. Kézen fogva jártak ide-oda. De semmi több még arc puszi is csak ritkán. Aztán egyszer kiderült igazából heterók csak szuper érzelmesek kell nekik a cicázás amit a barátjuk nem tud nekikmegadni,mert màsik iskolába jár. Suli után lekapcsolodtak egymásról szia-szia és rácuppantak a srácokra.

Es még csajosak is voltak szoknya meg smink meg minden faxom.

2023. okt. 8. 16:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!