Jó csajos, fiatalokról szóló romantikus sorozatok?
Figyelt kérdés
Nem kell, hogy fent legyen Netflixen vagy HBOn, viszont olyanokat keresek, amiknek van magyar szinkronja, és amik nem sírósak, szomorúak és nem szólnak komoly témákról.
Csak pihentető csajdrámát akarok, hogy melyik srác kell neki, és ő vajon viszont szereti e :)
Mit ajánlotok?
2022. szept. 13. 15:41
1/11 anonim válasza:
A csaj nem jár egyedül
Négyen egy gatyában
A magas lány
Tökéletes hang
Bajos csajok
Könnyű nőcske
Bajos csajok
2/11 A kérdező kommentje:
Ezek filmek. Amúgy nagyon jók, de már láttam őket.
2022. szept. 13. 15:54
3/11 anonim válasza:
ááá, ezt benéztem :D De akkor hadd ajánljak sorozatot, íme: Alaska nyomában! Noha pár kritériumot megsért az általad felsoroltak közül, de ez volt a legjobb tinisorozat amit mostanában láttam. Ott van még a Szexoktatás, Eufória, vagy a You, ez4k sem mentesek a drámázástól, de a You 1. évada nagyon ott van.
4/11 A kérdező kommentje:
Köszii! :)
2022. szept. 13. 16:02
5/11 anonim válasza:
Asztrológiai útmutató összetört szíveknek - Ez mondjuk pont Netflixes, de jó a magyar szinkron, vicces és jók a szereplők. :-) Nem is túl hosszú.
6/11 anonim válasza:
Telhetetlen, Anubis házának rejtélyei, Riverdale, Internátus, Winx Saga, Elite, Cruel Summer, Én még sosem, Ginny és Georgia
10/11 A kérdező kommentje:
Jajj, azt nagyon imádtam!
Az is szuper, mondjuk film, de éppen tegnap néztem újra :)
2022. okt. 22. 14:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!