Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lenne igény cuckoldra? Fiatal pár szexeljen más előtt? Vagy csajos 3as?ahol a csaj beszállhatna? Normális kommenteknek örülnénk!
A megalázást nem szeretem, de örülnék, hanmegismerhetnék olyan nőt aki szeretné az egy nő, több pasis szexet.
F
A cuckold nem az amikor egy pár szeretkezését végig nézi egy 3. személy, hanem ha egy pár nő tagját egy másik férfi dugja és a férj/barát csak nézheti.
Vannak variációi is, pl. közben ki is szolgálhatja őket, nyalahtja a nő/férfi lábát, segít berakni, felszopja, utána kinyalja a nőt, stb.
Engem kifejezetten izgatna a cuckold szerep.
Szerintem is izgalmas lehet , megfelelő partnerrel .
Biztosan csodás lehet , amikor valaki feleségét egy másik pasi kényezteti a férje előtt , mi közben a férj csak is néző ként gyönyörködik , felesége kényeztetésében s közben dicsérő szavakkal illeti , pl: hogy milyen ügyes , szexi , vonzó , gyönyörű , kívánatos stb , esetleg még biztatja .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!