Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Titeket zavarna ha egy hosszabb kapcsolat alatt a párotok elhízna?
Figyelt kérdés
2023. júl. 31. 15:29
11/17 anonim válasza:
Nem zavarna ha még nem veszélyeztetné vele a saját egészségét. Szóval ilyen pár kiló meg ilyesmi az semmi.
12/17 anonim válasza:
100kilo csak elhizassal nalam mar elhagyas lenne.
14/17 hosszúhajú válasza:
szerelmes voltam egy nőbe sokáig ( nem volt kapcsolat ) és meghízott 10-15 kilót ( vékony volt ) és nagyon cuki lett tőle! ha mondjuk 80 at hízott volna, az más lenne. szóval van egy határ igen. ennyitől egyáltalán nem változtak az érzéseim, sőt, nagyon kis helyes lett. :)
15/17 anonim válasza:
ha normális testalkata lenne így is, akkor nekem aztán mindegy hány kiló, ha van rajta izom, egészséges, mozgékony stb. akkor nem zavarna. ha viszont rendesen sokat szedne fel, ez pedig nagyon befolyásolná az életmódját, nagyobb ruhaméretet kéne vennie, stb. akkor nagyon zavarna, méghozzá azért mert tudom hogy egy ember nem jó kedvéből hízik, sejteném hogy vagy valami betegsége van, vagy az életvitelében van valami probléma, vagy pszichés zavarai vannak. (az apám eléggé elhízott és nála ezekből több is fennáll) aggódnék érte, illetve ha nem tartana fenn egy egészséges életmódot akkor lehet ott hagynám
16/17 anonim válasza:
Sosem éreztem szexuális vonzalmat a kövér emberek iránt. Számomra taszító. Nyilván 5-10 kiló nem a világ vége egy normális testalkaton, de a kifejezetten kövér, duci alkat nem tetszik. Mivel a szex alap egy kapcsolatban így szakítás lenne a vége.
17/17 anonim válasza:
Jajaj hízás fétis. Kizárt.
Kockás a hasija maradjon is az!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!