Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek melyik kapcsolat tartósabb minden téren hosszabb távon?! Amelyik hagyományosan indult vagy amelyik szeretőként indult vagy amelyikben több mint barátként indultak? Nyilván a vélemények eltérőek de akkor is érdekes válaszokra számítok. F.
Figyelt kérdés
2023. júl. 19. 12:31
1/4 anonim válasza:
A feleségem 3 évig a szeretőm volt, én meg az övé, neki is volt valakije. 19 éve vagyunk együtt, beleszámítva azt a 3-at is.
2/4 anonim válasza:
Aki egyszer félre lép, abban mindig ott lesz a kockázat. Ha szeretőként indultok, lehet megismétli magát a történelem. Szerintem a több mint barátnak is megvannak a rizikói, de működhet. A legideálisabb, ha "hagyományosan" indul.
3/4 anonim válasza:
Mi a párommal egyfajta barátság extrákkal kapcsolatként indultunk, egyikünk sem gondolta, hogy tartós lesz. De elég hamar egymásba szerettünk. 8 éve.
4/4 anonim válasza:
nekem mindig csak szerelembol indulo kapcsolataim voltak, de mivel most valok 15 ev utan, nem vagyok benne biztos, hogy ez tartosabb, mint a tobbi.
a szeretoi viszonybol indulot akkor tudom elkepzelni hosszutavunak, ha mindket fel tenyleg egymasra kattan, kulonben valamelyik ugyanugy felremegy majd kesobb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!