Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Előfordult, hogy egy hosszabb...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Előfordult, hogy egy hosszabb kapcsolatba (3-4 év) gondoltatok az exeitekre, vagy csak egy bizonyos valakire?

Figyelt kérdés

Az utóbbi másfél évbe(a 4-ből) nincs igazán rendben a kapcsolatunk, és hiába dumáljuk meg, legkozelebb ugyan azon veszekszünk.

Nekem kezd elegem lenni, bizonytalan vagyok már az érzéseimbe, nem tudom mit érzek.

Elhidegültünk az utóbbi időbe, nem szeretkezunk, pl utoljára mintha ezelőtt 5 hónappal bújtunk ágyba.

Szerintem egy kapcsolatba akármilyen nagy szerelem is lenne, a szex az kell, anelkül minden kezd szétcsúszni.

Mondtam a páromnak is, hogy sztm ez így nem okés, és én már nem igen bírom így. Nem igen zavarja a dolog.

Az utóbbi évbe sokat jár a fejembe különösebben az egyik exem, talán ő volt az igazi, nem tudom.

Ne kövezzetek meg az exes dolog miatt, sose csaltam meg, és nem is fogom. Volt sokszor erre lehetőségem és nem tettem meg, és nem azért mert neki fájna, hanem mert én nem vagyok olyan, nem tudnék tükörbe nézni, viszont az nem azt jelenti h nem vágytam másra. Sose történt semmi. De a helyzet az, hogy vágyom arra, hogy elveszítsem az eszem, hogy történjen valami új velem, legyen valami kaland és izgi az életembe.

Vélemények?

23 éves lány/ leszbikus- ő 28 éves lány

2019. nov. 4. 19:07
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Egyszerű: ha tényleg abszolút nem érdekli mi a szitu köztetek, akkor mondd meg neki, hogy szakítsatok, ha egyszer vágyódsz az újdonság után (de ezt inkább ne tedd hozzá szerintem). Mint írtad, megcsalni úgysem fogod, nem is tudnád (ne is tedd),akkor mire vársz még? Hogy biztos legyél abban, hogy el akarod hagyni?
2019. nov. 4. 19:41
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
Első voltam. Azt még hozzáteszem, hogy én is ez a fajta vagyok,hogy ha a jelenlegi nem a legjobb, akkor visszafelé kezdek kacsintgatni, de már beláttam, hogy ez nem jó, semmi értelme. Nyilván nem véletlen szakítottatok az előző barátnőddel. Mondjuk az, hogy azon kattogsz, lehet ő volt az igazi, az már felvet egy-két további kérdést.
2019. nov. 4. 19:44
 3/16 A kérdező kommentje:

Gondoltam rá, hogy szakítsak, mert egyik felem szétkszakadna, nem tudom, ha szerelem vagy megszokás. De tudom, hogy nagyon fájna nekem, ha már nem lennénk együtt. A helyzet, hogy így sem vagyok boldog.

Tehát nehéz döntés, maradjak ebben a kapcsolatba és legyek boldogtalan, vagy hagyjam el és pár hónapig biztos kikészülnék. Őszintén vágyom arra, hogy egyedül legyek, nem kéne kapcsolat egy jó ideig, nehéz lenne 4 évet kiheverni.

Gondoltam, hogy tarthatnánk szünetet, de én ebben sose hittem...

Nem tudom. Talán az ünnepekre el kéne menjek 2 hetet, legyen időm nekem is és neki is gondolkodni azon, hogy mit akarok..

2019. nov. 4. 19:47
 4/16 anonim ***** válasza:
100%

Ohh..így már átérzem :/

Igen, talán tényleg az lenne a legjobb, ha megpróbálnátok azt a szünetet, egy próbát szerintem megér, mégha nem is hiszel benne túlzottan.

2019. nov. 4. 19:51
 5/16 anonim ***** válasza:
82%
Én nem vagyok leszbi én a fiúkat szeretem de úgyan ez van nálunk is :(
2019. nov. 4. 19:56
 6/16 A kérdező kommentje:

Nem hinném, hogy van nagy köze melyik nemhez vonzódunk, ezek a dolgok történnek sok mindenkivel. Sajnos.

Köszi az eddigi válaszokat!

2019. nov. 4. 19:58
 7/16 anonim ***** válasza:
100%

Aranyos, hogy ilyen lelkis vagy, de egyben nem vetítesz. :)

A szavaid alapján nekem az jön le, hogy valójában boldogtalan vagy a kapcsolatban, nem tartom normálisnak, hogy 5 hónapja pl. nincsen szex. Oké, hogy 4 év után nem fogtok feltétlen naponta egymásnak esni, sőt talán hetente sem, de 5 hónap baromi sok. Ha meg újra és újra ugyanazok a problémák jönnek elő, akkor valamelyik fél egyértelműen szarik bele, hogy változás legyen.

Nézd, attól, hogy nem működik ez kettőtök között, még szeretheted, csak így nincs jövője ebben a formában. Egy kapcsolatba kell az intimitás és nyilván mindig van valami kisebb-nagyobb probléma, de ha állandóan ugyanazon kínlódtok, ott már más a baj.

Amit a 4. ír, hogy szünet, na olyan nincsen... Az ugyanúgy szakítás, csak benne van a tiltás, hogy lefeküdj másokkal... Ha ennyire rossz a helyzet kérdező, akkor szakíts. Idegen szájából nyilván túl szimplán hangzik, hogy bőven túléled, előtte is volt élet, utána is lesz, 23 évesen meg a lehető legnagyobb butaság egy nem jó kapcsolatba beleragadni.

2019. nov. 4. 22:36
 8/16 A kérdező kommentje:

4-én lettünk 4 évesek és este szerettem volna, ha elmegyünk picit kikapcsolódni. Egy ilyes chill-es helyre gondoltam, intimebb hely, nyugis zene, vizipipa, minden ami kell. :D De sajnos nem így alakult az estém, helyette elkezdtem egy sorozat 4. évadját.

A cég ahol dolgozik el lett adva, és az új főnökök elég tiszteletlenek(szerintem). Mindig mondtam neki, hogy az ember pont annyit használ ki, amennyit engeded. Úgyh. aznap este, amikor mi kettesben kellett volna legyünk, ő a repűlőtéren volt és várta a főnökét, aki a városba érkezett(ismerték már egymást az első céges megbeszélésről). Tehát a helyzet az volt h ő inkább ment nyalni a seggét annak(már bocsi) mint velem legyen. Az a bizonyos főnök nyugodtan szállhatott volna taxiba, de na, nem jobb ugráltatni az embereket? Ja, és elfelejtettem h ez minden vasárnap éjszaka 12 órakor történt a szabadnapjából. Úgy nekem már elegem van h hagyja kihasználni magát. Mert ez az igazság, te vagy az aki tehet arról, ha valaki kihasznál vagy nem tiszteli a szabadidődet.

Tegnap este dumáltunk, mondtam, hogy ez nekem már sok, és kell egy kis idő hogy átgondoljam mit érzek, mert kezdek bizonytalan lenni a dolgokba. Mondtam neki h elegem van, hogy másfél éve dumálunk arról h kevés a szex, de semmi sem történik. Nekem erre szükségem nincsen, összegyűlt sok feszkó. Ő mondta h neki már elege van, hogy nekem semmi sem jó, és h szakítani akarok, mondta h menjek nyugodtan, mert neki sem kell már ez az egész dolog. Sírva aludtam el, és azon gondolkoztam mire ment el 4 évem. Fektettem energiát és szeretetet egy emberbe, és mind miért?

A reggel meg tökre másképp kelt, átölelt szorosan és mondta, hogy ne hagyjam el, mert szeret és nem akar elvseszíteni, és megérti, ha kell idő nekem, hogy átgondoljam a dolgokat, de nem akar elveszíteni.

Nos, nekem ez sok. Egy ember, aki nem akar elveszíteni azért másképp viselkedik az én véleményem szerint.

És ami még zavaróbb, hogy egy csomószor mondta h mi lenne, ha megkérné a kezem bla bla. Én meg mondtam neki h eszébe se jusson ilyesmi, mert én nem vagyok olyan, ha szeret, akkor jó nekünk ígyis, nem kell sem papír sem senkinek az elfogadása. De csak tegyük fel ezt a házasság dolgot, egy ember így viselkedik, amikor házasodni akar?

Nem tudom, de kezdem azt hinni, hogy sok ember nagyon naív és befolyásolható a médiával, illetve azzal a dolgokkal, hogy "így kell, mert mindenki így csinálja".

2019. nov. 5. 19:18
 9/16 anonim ***** válasza:

7-es! Ez a helyzet inkább ambivalens, mint kifejezetten rossz. Amúgy meg így is lehet nézni, meg úgy is, de nem értem miért lenne benne tiltás, hogy most ,,nem feküdhetsz le mással". Ha valamelyikük le akar feküdni mással, akkor meg fogja tenni (ahogy eddig is megtehették). Igenis szerintem egy szünetben el lehet gondolkodni a dolgokon, meg lehet látni mennyire tudnak a felek egymás nélkül élni, milyen lenne a másik nélkül, ami márcsak azért sem egyenlő a tényleges szakítással, mert van egy kiskapu,amin vissza lehet menni.

Kérdező! Nekem úgy tűnik azért fontos vagy a párodnak valamilyen szinten, na meg másnap általában máshogy látjuk a dolgokat, lehet megbánta amit mondott. De szerintem ha továbbra is ilyen kétértelműen viselkedik, akkor már lehet, hogy saját magával is problémái vannak.

2019. nov. 5. 19:50
 10/16 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszod.

A párom lehet ugyan olyan bizonytalan mint én, csak magának sem vallja be.

2019. nov. 5. 20:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!