Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Előfordult, hogy egy hosszabb...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Előfordult, hogy egy hosszabb kapcsolatba (3-4 év) gondoltatok az exeitekre, vagy csak egy bizonyos valakire?

Figyelt kérdés

Az utóbbi másfél évbe(a 4-ből) nincs igazán rendben a kapcsolatunk, és hiába dumáljuk meg, legkozelebb ugyan azon veszekszünk.

Nekem kezd elegem lenni, bizonytalan vagyok már az érzéseimbe, nem tudom mit érzek.

Elhidegültünk az utóbbi időbe, nem szeretkezunk, pl utoljára mintha ezelőtt 5 hónappal bújtunk ágyba.

Szerintem egy kapcsolatba akármilyen nagy szerelem is lenne, a szex az kell, anelkül minden kezd szétcsúszni.

Mondtam a páromnak is, hogy sztm ez így nem okés, és én már nem igen bírom így. Nem igen zavarja a dolog.

Az utóbbi évbe sokat jár a fejembe különösebben az egyik exem, talán ő volt az igazi, nem tudom.

Ne kövezzetek meg az exes dolog miatt, sose csaltam meg, és nem is fogom. Volt sokszor erre lehetőségem és nem tettem meg, és nem azért mert neki fájna, hanem mert én nem vagyok olyan, nem tudnék tükörbe nézni, viszont az nem azt jelenti h nem vágytam másra. Sose történt semmi. De a helyzet az, hogy vágyom arra, hogy elveszítsem az eszem, hogy történjen valami új velem, legyen valami kaland és izgi az életembe.

Vélemények?

23 éves lány/ leszbikus- ő 28 éves lány

2019. nov. 4. 19:07
1 2
 11/16 Latestday ***** válasza:
100%

Szerintem mindketten keresitek azt,ami miatt az elején elkezdtétek a kapcsolatot együtt. Az én meglátásom az,hogy nem feltétlen arról van szó,hogy nem szeret. És nálad sem.

Csak az élet néha messzebb sodor egymástól két embert,és az a kapcsolat az erős, ahol ezt felismerik,és képesek ezen változtatni. Plusz nem csak a kapcsolat változik,hanem a benne élő emberek is.

Minél több idő telik el.

A testiséget legyűrik a mindennapi problémák, a párkapcsolati konfliktusok. A kérdés inkább az,hogy időről időre tudtok-e együtt kiszakadni,újra egymásra találni.

Folyamatosan dolgozni a kettőtök kapcsolatán. Elég fontos-e mindkettőtöknek ez,hogy dolgozzatok a kapcsolaton?

Ha nem,akkor tipli van.

Nincs akkor értelme küszködni.

Ha a válasz igen, akkor van értelme küzdeni. De csak együtt.

Amúgy az ember alaptulajdonságok nem változnak egy emberben. Ha az elején is tapasztaltad,hogy ilyen,akkor 4 év után ne reménykedj benne,hogy alapjaiban meg tudod a másikat változtatni. Az csak önámítás. Csak akkor éli túl a kapcsolat a nehézségeket,ha a másik személy tulajdonságait, személyiségét tényleg megszeretted.

És nem úgy vágtál neki,hogy haaat,szeretem,de mondjuk lehetne egy kicsit ilyen,egy kicsit olyan...de nem baj,majd átnevelem,átformálom...

Ez nem működik.

2019. nov. 26. 22:04
 12/16 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszod!
2019. nov. 27. 10:09
 13/16 anonim ***** válasza:
Van azóta fejlemény kérdező?
2019. nov. 30. 10:47
 14/16 A kérdező kommentje:
Nincs. Olyan megszokott a szexmentes élet, hogy már nem is hiányzik :)))
2019. dec. 1. 00:29
 15/16 anonim ***** válasza:
Történt valami azóta?
2019. dec. 30. 22:52
 16/16 A kérdező kommentje:
Kezdeményeztem ma este is, álmos volt... hajnali 4 óra van, azon agyalok, hogy igazából mióta vége s nem láttam meg?
2020. jan. 2. 03:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!