Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Leszbikusok elmagyaráznátok?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Leszbikusok elmagyaráznátok?

Figyelt kérdés
A leszbikusok kizárólag a saját nemüket szeretik testileg/lelkileg ez okés. Érthető. Viszont ugye a nőknek nincsen péniszük, és elvileg ez nem is hiányzik a leszbikusoknak, mégis vibrátort használnak. Tehát a behatolást akarják ugyanúgy mint ahogy a heteró nők egy férfitől?
2023. júl. 1. 17:31
1 2 3 4 5
 11/42 A kérdező kommentje:
8-as tehát trollkodás a kérdésem. Aha. A behatolas az ferfihez köthető akárhogy is magyarázzátok. Max egy nő dug fel egy másik nőnek egy pénisz utánzatot, ami bizony férfit szimbolizál.
2023. júl. 2. 14:44
 12/42 anonim ***** válasza:
82%
💀💀💀
2023. júl. 2. 15:03
 13/42 anonim ***** válasza:
91%

A kérdező arról írt privátban,hogy a seggébe dugdossa a dildót és ettől meleg-e?

Igen, látens homi vagy, mert az is férfit szimbolizál.

2023. júl. 2. 15:50
 14/42 A kérdező kommentje:
13 te álmodozol! Nem írtam neked privátban. Viszont rágalmazás, gyanusítás miatt jelenthetlek? Vállalod? A jelentést hatoságilag ertem rágalmazás miatt. Vállalod?
2023. júl. 2. 20:13
 15/42 A kérdező kommentje:
Most írtam valóban privátot neked 13-as, melyben közöltem, hogy rágalmazás miatt hatósági feljelentést teszek. Gratulálok!
2023. júl. 2. 20:16
 16/42 A kérdező kommentje:
S igaz hogy nincs közöd hozzá, de heteró nő vagyok. Erről is ennyit! Lényeg, hogy remélem a feljelentés után is ekkora merszed lesz a minősítéshez.
2023. júl. 2. 20:18
 17/42 anonim ***** válasza:
83%

Ezt a kérdést itt vagy már 100-szor feltették, és normális válaszokat kaptál itt is.

Nem értem valaki, hogy unhatja ennyire az életét, ha ilyenekre van ideje a gyakorin...

2023. júl. 2. 21:27
 18/42 anonim ***** válasza:
90%
Nőként is tök hülye kérdést teszel fel. Igy meg nagyobb szégyen.
2023. júl. 2. 23:43
 19/42 A kérdező kommentje:

17-es sosem kérdeztem ezt a kerdést. Lehet mások igen de én nem!

18-as! Mivel heteró nő vagyok így a péniszre/vibrátorra igényem van, mivel az a férfit szimbolizálja, a férfi "tartozéka". De a leszbikusok elutasítják a férfi nemet, viszont mégis igényük van vmire ami csak a ferfiaknak van. Tehát konkrét magyarázat erre az ellentmondásra továbbra sincs, és csak a személyeskedésre tellik szellemileg. Nyilván ez könnyebb, nem igényel szellemi gondolkodást.

2023. júl. 3. 09:41
 20/42 A kérdező kommentje:
Mi van ha a kutyám neve Alex? Tehát egy nőnek nem lehet a kutyájának Alex a neve? Elég furcsa észjárásod van, kissé csőlátású.
2023. júl. 3. 13:52
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!