Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Lennétek együtt olyannal...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lennétek együtt olyannal akinek a szülei konzervatívabb gondolkodásúak a melegekkel kapcsolatban?

Figyelt kérdés
Az én szüleim sajnos nem túl elfogadóak és attól tartok ez esetleg akadály lenne egy párkapcsolat esetén.

2023. jún. 17. 20:36
1 2 3 4
 21/32 A kérdező kommentje:

Szerintem ehhez nem felnőni kell. Ez egy félelem attól hogy elveszted a szüleiddel a kapcsolatot, ami elég durva lehet érzelmileg akkor is ha már nem függsz tőlük.

Amúgy 30 vagyok.

2023. dec. 17. 21:53
 22/32 anonim ***** válasza:

De milyen kapcsolat igy a szuleiddel? Nem nyaggatnak? Nem kérdezősködnek?

Szerintem erdemes lenne nekik nekik egy eselyt. Még nem késő, gondolj bele, egy egesz életen át hazudsz nekik. ...és egyszer motoszkalni fog majd benned a gondolat, hogy vajon mit szoltak volna hozza. De azt is elhiszem higy rettegsz. Hisz amit egyszer kimondasz, azt már nem vonhatod vissza.

2023. dec. 17. 22:23
 23/32 A kérdező kommentje:
Tudom mit szólnának, mivel homofóbok. Kérdezősködés sose volt, anyám egy ideig próbált mindenféle pasival összehozni de nyilván nem voltam rá vevő, úgyhogy egy idő után felhagyott vele.
2023. dec. 17. 22:26
 24/32 anonim ***** válasza:

Neked kell tudnod, ha neked igy megfelel, remeljük a párodnak is.

Remelem így is teljes életet tudsz élni, olyanra amire vágysz.

2023. dec. 17. 22:39
 25/32 anonim ***** válasza:

Nekem a kérdésem az-, mit tudnak most a szüleid? Azt tudják, hogy egyedül vagy és nem értik miért vagy régóta egyedül? Ugye hallani olyan sztorikat is, amikor a leszbikus lány kamuból „összejön” egy meleg pasival, hogy eljátsszák a párkapcsolatot a szülők elött…

Lefogadom már ez a terv is eszedbe jutott...

2024. ápr. 5. 09:55
 26/32 A kérdező kommentje:
Nem jutott eszembe ez a terv, abszolút nonszensz. Az meg nem érdekli őket miért vagyok egyedül.
2024. ápr. 5. 10:04
 27/32 anonim ***** válasza:

félsz, hogy elveszted a kapcsolatot a homofób szüleiddel, akiket még az sem érdekel, hogy 30 évesen miért vagy egyedül...

szvsz. ez az, ami abszolút nonszensz

2024. ápr. 5. 11:17
 28/32 A kérdező kommentje:
Attól még a szüleim. Na meg mitől lennék jobb ha hozzájuk hasonlóan én is érdektelen lennék?
2024. ápr. 5. 11:28
 29/32 anonim ***** válasza:
25%

Jobb lennél, mert legalább nem vagy homofób :)

KOmolyan: nem öncélúan, butaságból, korlátoltságból lennél érdektelen, hanem a saját életed, mentális egészséges érdekében.

Sajnos, úgy tűnik, neked fontosabb a másoknak való megfelelés.

2024. ápr. 5. 11:34
 30/32 A kérdező kommentje:
Érdekes is lenne ha melegként homofób lennék...
2024. ápr. 5. 11:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!