Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lennétek együtt olyannal akinek a szülei konzervatívabb gondolkodásúak a melegekkel kapcsolatban?
Szerintem ehhez nem felnőni kell. Ez egy félelem attól hogy elveszted a szüleiddel a kapcsolatot, ami elég durva lehet érzelmileg akkor is ha már nem függsz tőlük.
Amúgy 30 vagyok.
De milyen kapcsolat igy a szuleiddel? Nem nyaggatnak? Nem kérdezősködnek?
Szerintem erdemes lenne nekik nekik egy eselyt. Még nem késő, gondolj bele, egy egesz életen át hazudsz nekik. ...és egyszer motoszkalni fog majd benned a gondolat, hogy vajon mit szoltak volna hozza. De azt is elhiszem higy rettegsz. Hisz amit egyszer kimondasz, azt már nem vonhatod vissza.
Neked kell tudnod, ha neked igy megfelel, remeljük a párodnak is.
Remelem így is teljes életet tudsz élni, olyanra amire vágysz.
Nekem a kérdésem az-, mit tudnak most a szüleid? Azt tudják, hogy egyedül vagy és nem értik miért vagy régóta egyedül? Ugye hallani olyan sztorikat is, amikor a leszbikus lány kamuból „összejön” egy meleg pasival, hogy eljátsszák a párkapcsolatot a szülők elött…
Lefogadom már ez a terv is eszedbe jutott...
félsz, hogy elveszted a kapcsolatot a homofób szüleiddel, akiket még az sem érdekel, hogy 30 évesen miért vagy egyedül...
szvsz. ez az, ami abszolút nonszensz
Jobb lennél, mert legalább nem vagy homofób :)
KOmolyan: nem öncélúan, butaságból, korlátoltságból lennél érdektelen, hanem a saját életed, mentális egészséges érdekében.
Sajnos, úgy tűnik, neked fontosabb a másoknak való megfelelés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!