Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Honnan lehet tudni, hogy ő a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Honnan lehet tudni, hogy ő a nagy ő? Hogy vele akarod leélni az életedet? Úgy változtatja meg a gondolkodásodat, hogy alapból nem is akarta?

Figyelt kérdés

Hogy össze akarsz vele házasodni, ha eddig nem akartál? Hogy akarsz gyereket, ha eddig nem akartál? Megkomolyodtál és minden elé őt helyezed? Biztos jövőt akarsz neki biztosítani? A vitákban neki adtok igazat, hogy boldog legyen, miközben neked lenne igazad? Hogy bármit megtennétek a boldogságáért és a jólétéért?

Kinek mit jelent a nagy ő? Hogy találtatok rá és hogyan fedeztétek fel, hogy vele akartok lenni az utolsó másodpercig?

2017. júl. 23. 00:03
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Én speciel utólag tudtam meg. Onnan, hogy 17 éve nem tudom őt elfelejteni sehogysem. És egyetlen pótlék sem vált be.

Ő lenne az egyetlen, akivel le tudnám élni az életem, és ha ő nem lehet az enyém, más sem lesz az. Period.

2017. júl. 23. 00:15
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Én onnan tudtam, hogy semmibe nem tudtam belekötni. Előző barátnőknél, vagy a stílusa nem volt az igazi, vagy kicsit magasabb volt a kelleténél, vagy kicsit alacsonyabb, stb. A feleségemnek meg mindene pont úgy volt jó, ahogy volt. Alak, stílus, hang, mell, ész, szokások, barátok, stb. Nem kellett tovább keresgélni.
2017. júl. 23. 00:20
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

amit te írsz az kontroll átadó papucsnak nevezik.

a nagy őt kb ezekről ismered fel.

1.ha a közeledben van azonnal feláll farkad és kívánod.

2.huzamosabb ideig el bírod viselni a társaságát.

3.hasonló az értékrendje és az érdeklődés mint a tiéd.

4.a párkapcsolatban betöltött szerepekről hasonlóan gondolkodik mint te.

2017. júl. 23. 00:30
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Értékrendünk csak kis százalékban különbözik,nem veszekszünk egymással, támogatjuk egymást. Testileg-lelkileg minden király. Fontosak vagyunk egymásnak ténylegesen, kényelmesen érezzük magunkat egymás mellett/társaságában; nem szorongunk, merünk a másik előtt önmagunk lenni, nagyon megértő a másik, vagy legalábbis mindkét fél a másik megértésére törekszik, ha nem érti, az se baj, de legalább látszik rajta, hogy próbálja.
2017. júl. 23. 14:56
 5/5 anonim ***** válasza:

Kevesen fogják érteni, mert a mai társadalom házassága inkább anyagi érdek, mint mély érzelem.

Szóval a házasság.

Régóta ismered. Hidegen hagy. Majd egy nap más lesz minden. A figyelmed változik. Azt gondolod hülyeség, hiszen "te" sosem gondolkodtál házasságban, hogy létezik olyan nő/férfi...majd belegondolsz, és látod itt rólad van szó, nem arról, hogy "te" találsz egy tökéletes nőt/férfit, hanem hogy rádtalál az, akit keresel, aki speciel minden hülyeségeddel együtt elfogad, plusz figyelem, hogy nem tudsz nem figyelni rá, mintha mágnest hordana a ruhája alatt plusz nagyon kivánod a testét, de úgy, ha sáska volna és sex után leharapná a fejed, az sem érdekelne.

Na, de a házasság nem csak az ágyjelenetek attrakciójáról szól, ez egy komoly felelősség egymásért, mivel a családalapítás a lényege, mindkét félnek...ja nem ez a kérdésed.

Honnan tudod Ő? Kijössz a fejedböl, és lemész középre, a mellkasodhoz. Figyelsz, a személyre gondolsz, és megszületik a érzés.

Egyébként, sosem teszünk fel ilyen kérdést, mert a kérdés felvetése már kétségről árulkodik. Egyszerűen érzed a csontjaidban, hogy ő az igazi. Fel sem merül a kérdés, tudod. Ha felmerül, ott már okosságok vannak, ami "biztos jól járok vele" kérdéskőr. Ilyenkor érdemes egy közgazdász véleményét megfontolni.

(369)

2017. szept. 27. 01:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!