Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lennétek együtt olyannal akinek a szülei konzervatívabb gondolkodásúak a melegekkel kapcsolatban?
Figyelt kérdés
Az én szüleim sajnos nem túl elfogadóak és attól tartok ez esetleg akadály lenne egy párkapcsolat esetén.2023. jún. 17. 20:36
11/32 anonim válasza:
"Ez igaz, de csak nem ignorálhatom teljesen a szüleimet."
Miért nem? Mert a végén még megtanulnának felnőtt fejjel gondolkodni, vagy adj Isten felelősséget vállalni a tetteikért..?
(Hetero vagyok, de a gyökerek kiakasztanak)
12/32 A kérdező kommentje:
Mert a szüleim. Ennél több gerincem van...
Ignorancia okán pedig senki nem tanul meg jobban felelősséget vállalni.
2023. aug. 7. 07:46
13/32 anonim válasza:
Ettől nem tanulnak meg, de az ember a saját éltét kell élje, ennek érdekében pedig van az a helyzet.
14/32 anonim válasza:
Persze, arról ő nem tehet, hogy milyenek a szülei. Innentől csak azon múlik a dolog, hogy ő ezt hogyan kezeli. (Azzal viszont már lehetnek olyan problémák, ami miatt nem lennék vele együtt, például ha elvárná, hogy letagadjuk, hogy mi párként vagyunk együtt.)
15/32 anonim válasza:
Csak az erdekelne hogy teged, ezhogy befolyasol. Mennyire akadalyozna téged abban, hogy boldogan eld az életed.
16/32 A kérdező kommentje:
Hát, ameddig ők nem tudják meg, hogy lánnyal vagyok kapcsolatban, addig rendben van. De ha mégis a tudomásukra jutna szerintem elszabadulna a pokol.
2023. dec. 17. 09:34
17/32 anonim válasza:
Pedig ha nem akarsz titkolózni egész életedben...
18/32 A kérdező kommentje:
Nekem nem lenne azzal problémám. Megszoktam hogy ezt titkolnom kell.
2023. dec. 17. 10:40
19/32 anonim válasza:
abból viszont párkapcsolat nem lesz
20/32 anonim válasza:
18: Ha még tinik vagytok, teljesen oké félni a szülők haragjától, meg emiatt titkolózni, viszont egy idő után fel kell nőni. Én 33 évesen biztosan nem állnék össze olyan nővel, aki nem meri elmondani a szüleinek, hogy leszbikus...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!