Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párkapcsolatban eltérő gondolkodásmód? Lehetséges, hogy így is együtt maradunk?
A barátommal 2 hete vagyunk együtt. Nekem ő az első pasim, neki volt vagy 3-4 barátnője előttem.
Beszélgettünk arról, hogy kb. mikor legyen\lenne az első.
Ő 2-3 hónapot mondott. Én 1 évre gondoltam, de miután bemondta a 2-3 hónapja, így én csak fél évet mondtam.
Ti mit tennétek?
Hány évesek vagytok?
15 évesen korrekt az egy év, de 17-18 évesen a fél év is rengeteg. Rendes a pasi hogy ad 2-3 hónapot.
Persze ne érezd kényszernek, ha nem akarod akkor ne erőltesd.
Nekem is a barátom volt az első, természetesen neki nagyon nem én. És egy hónap után lefeküdtünk. Sok mindenen keresztül mentünk már együtt. Még mindig együtt vagyunk.
Először egyébként én is fél év meg egy évre gondoltam, de mindig olyan soknak tűnt, mármint amikor találkoztunk úgy éreztem magam mintha már ismerném. És bevallom, lehet gyenge voltam, de nehéz volt neki ellenállni. Szerintem felesleges tervezni. Akkor legyen az első amikor mindketten készen álltok teljes mértékben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!