Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Párkapcsolatban eltérő gondolk...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párkapcsolatban eltérő gondolkodásmód? Lehetséges, hogy így is együtt maradunk?

Figyelt kérdés

A barátommal 2 hete vagyunk együtt. Nekem ő az első pasim, neki volt vagy 3-4 barátnője előttem.

Beszélgettünk arról, hogy kb. mikor legyen\lenne az első.

Ő 2-3 hónapot mondott. Én 1 évre gondoltam, de miután bemondta a 2-3 hónapja, így én csak fél évet mondtam.

Ti mit tennétek?

2020. jan. 15. 16:40
 1/5 anonim ***** válasza:
39%

Hány évesek vagytok?

15 évesen korrekt az egy év, de 17-18 évesen a fél év is rengeteg. Rendes a pasi hogy ad 2-3 hónapot.

Persze ne érezd kényszernek, ha nem akarod akkor ne erőltesd.

2020. jan. 15. 16:52
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is a barátom volt az első, természetesen neki nagyon nem én. És egy hónap után lefeküdtünk. Sok mindenen keresztül mentünk már együtt. Még mindig együtt vagyunk.

Először egyébként én is fél év meg egy évre gondoltam, de mindig olyan soknak tűnt, mármint amikor találkoztunk úgy éreztem magam mintha már ismerném. És bevallom, lehet gyenge voltam, de nehéz volt neki ellenállni. Szerintem felesleges tervezni. Akkor legyen az első amikor mindketten készen álltok teljes mértékben.

2020. jan. 15. 17:04
 3/5 anonim ***** válasza:
90%
Lefeküdni akkor kell a fiúddal, amikor annyira el tudja venni az eszedet, hogy semmilyen kérdés nem merül fel, mert mindent betakar az őrült vágy. Ha ezt tíz perc alatt eléri, akkor tíz perc múlva szexeljetek. Ha 10 év alatt se képes rá, akkor nem hozzád való.
2020. jan. 15. 17:08
 4/5 anonim ***** válasza:
31%
Korotok? 2 hete vagytok csak együtt, ne várj teljes egyetértést, még évek után sem. Nem lehet és nem is kell eldönteni, hogy mikor legyen. Ezt érezni kell, ne kényszerítsd majd magadat rá, ha lejárt a megbeszélt idő és mégsem vagy kész rá. Fontos a kommunikáció, hogy ne érezze úgy, hogy várnia kell rád, hiszen egy rendes kapcsolatban nincs olyan, hogy a pasi vár a lányra. Amit az #1 ír, hogy "rendes a pasitól"... ez nem így működik. A szex 2 emberről szól, ahogy a kapcsolat is, nem arról, hogy az egyik fél nehezen, de leküzdi a hormonjait és ezért dícséretben részesül.
2020. jan. 15. 17:15
 5/5 anonim ***** válasza:
Akkor szeretkezzél, amikor szerelmes leszel. Most nem vagy. Nem kötelező fogás, mint az étteremben a leves. Lehet, hogy már egy hónap múlva se fogtok járni. A szeretkezéshez az intenzív érzelmek, testi vonzás vezetnek, nem a szokásrend.
2020. jan. 15. 17:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!