Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha most szakítunk akkor van-e rá esély, hogy később újra együtt legyünk?
Jó dolgában megy el az ember esze...
Ha mindkettőtökben megfogalmazódott, hogy külön kellene válni, akkor nem "mennyire szeretitek egymást", hanem semennyire.
Kiváncsi voltam régebben milyen kérdéseket tettem fel itt az oldalon és mivel azóta eltert pár év , gondoltam leirom mi történt késöbb hátha ez segiteni fog valakinek.
Szakitottunk, majd újra összejöttünk egy kis időre, majd megint szakitottunk és uténa együtt voltunk még 1.5 évig. A tapasztalatom az, hogy már nem volt a régi . Ez néhány esetben pozitiv változást hozott a kapcsolatba, de sajnos többségében negativ irányba ment el a dolog. Ha hasonlo helyzetben vagy mint anno én voltam a tanácsom az , hogy folytassátok külön utakon a kapcsolatotokat, mert az ilyen gondolatokat nem lehet kivetrni a fejekből, ezt a baráti körömben lévő egyik párkapcsolat is alátámasztotta. Jobb lesz mindkettőtöknek külön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!