KezdƑoldal » SzexualitĂĄs » LeszbikussĂĄg » 🌈 Kinek kell/illik kezdemĂ©nyez...

Figyelem! A SzexualitĂĄs kategĂłria kĂ©rdĂ©sei kizĂĄrĂłlag felnƑtt lĂĄtogatĂłinknak szĂłlnak!
Amennyiben mĂ©g nem vagy 18 Ă©ves, a böngĂ©szƑd Vissza gombja segĂ­tsĂ©gĂ©vel hagyd el az oldalt.

🌈 Kinek kell/illik kezdemĂ©nyezni a szexet?

Figyelt kérdés

NĂĄlatok hogy szokott lenni?

(Kategóriåra is figyeljetek légyszi)

2023. jĂșn. 13. 19:09
1 2
 11/15 anonim ***** vĂĄlasza:
79%
#11 olvastam mĂĄr itt amĂșgy, heterĂłknĂĄl is sok nƑ "fĂ©lĂ©nk", Ă©s nem mer kezdemĂ©nyezni a pĂĄrjĂĄnĂĄl
2023. jĂșn. 13. 21:06
Hasznos szĂĄmodra ez a vĂĄlasz?
 12/15 EgyCseppaTengerbƑl ***** vĂĄlasza:
96%
Szerintem erre nincs szabĂĄly. IdeĂĄlis esetben mindkĂ©t fĂ©l kezdemĂ©nyezhet bĂĄrmikor, nem kell feltĂ©tlenĂŒl a hatĂĄrozottabbra vĂĄrni. :)
2023. jĂșn. 14. 00:13
 13/15 anonim ***** vĂĄlasza:
80%

ÁltalĂĄban, aki jobban kĂ­vĂĄnja. Ha sokĂĄig nem talĂĄlkozunk egymĂĄsnak esĂŒnk...

Hmmm ha konkrét vålaszt szeretnék akkor a dominånsabb fél.

2023. jĂșn. 14. 10:40
 14/15 anonim ***** vĂĄlasza:
80%

MindkĂ©t fĂ©lnek oda kell magĂĄt tenni, kĂŒlönben nem lesz belƑletek befƑttnek valĂł se.

Szerintem baromira nem egĂ©szsĂ©ges, ha csak az egyik fĂ©l kezdemĂ©nyez, a mĂĄsik meg rebegteti a pillĂĄit. Az meg tökmindegy ki a tapasztaltabb, vagy hogy ki a rĂĄmenƑsebb.

Ezek a sztereotĂ­piĂĄk valami yuri animĂ©ben vannak esetleg, de egy hĂșs-vĂ©r pĂĄrkapcsolatban nem, ilyen hĂŒlyesĂ©geket nem kell komolyan venni.

AttĂłl, hogy valaki tapasztalt, mĂ©g nem biztos hogy jĂł az ĂĄgyban, a rĂĄmenƑssĂ©g meg döntĂ©s kĂ©rdĂ©se.

Kicsit szedd össze magad, vegyĂ©l egy csokor virĂĄgot, valami szexi fehĂ©rnemƱt, tegyĂ©l fel valami zenĂ©t, csinĂĄlj habfĂŒrdƑt a pĂĄrodnak.

Butch csajoknak is lehet ám udvarolni, Ƒket is el lehet csábítani.

Ennyire ne legyĂŒnk mĂĄr esetlenek basszus.

2023. jĂșn. 14. 19:03
 15/15 anonim ***** vĂĄlasza:
0%

Szerintem annak illik, aki a vacsit fizette. AztĂĄn majd cserĂ©lnek a fizetĂ©ssel Ă©s a kezdemĂ©nyezĂ©ssel is. Fontos az illem. FƑleg a szexben. Annyira örĂŒlök, hogy felhoztad a tĂ©mĂĄt ebben a mai elkorcsosult vilĂĄgban.

Illem nĂ©lkĂŒl nincs Ă©let. HovĂĄ fog ez vezetni!

2023. jĂșn. 14. 20:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabålyzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beållítåsok | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenƑ anyagok nem minƑsĂŒlnek szerkesztƑi tartalomnak, elƑzetes ellenƑrzĂ©sen nem esnek ĂĄt, az ĂŒzemeltetƑ vĂ©lemĂ©nyĂ©t nem tĂŒkrözik.
Ha kifogĂĄssal szeretne Ă©lni valamely tartalommal kapcsolatban, kĂ©rjĂŒk jelezze e-mailes elĂ©rhetƑsĂ©gĂŒnkön!