Figyelem! A SzexualitĂĄs kategĂłria kĂ©rdĂ©sei kizĂĄrĂłlag felnĆtt lĂĄtogatĂłinknak szĂłlnak!
Amennyiben mĂ©g nem vagy 18 Ă©ves, a böngĂ©szĆd Vissza gombja segĂtsĂ©gĂ©vel hagyd el az oldalt.
Amennyiben mĂ©g nem vagy 18 Ă©ves, a böngĂ©szĆd Vissza gombja segĂtsĂ©gĂ©vel hagyd el az oldalt.
đ Kinek kell/illik kezdemĂ©nyezni a szexet?
Figyelt kérdés
NĂĄlatok hogy szokott lenni?
(Kategóriåra is figyeljetek légyszi)
2023. jĂșn. 13. 19:09
2/15 anonim vĂĄlasza:
Ahogy Lovasi is megénekelte: Minden kezdet nehéz, babåm te kezdesz.
3/15 A kĂ©rdezĆ kommentje:
đ ha nem akartok vĂĄlaszolni nem muszĂĄj, de irrelevĂĄns dolgokat sem kell Ărni
2023. jĂșn. 13. 19:25
4/15 anonim vĂĄlasza:
3. Az 1. vålasza teljesen korrekt a kérdésedre!!!! Ha ez a neked nem megfelelö akkor kérdezz értelmesebben!
5/15 anonim vĂĄlasza:
3: Mivel a kĂ©rdĂ©s leszbikus kategĂłriĂĄban van, Ăgy mĂĄs nem is tudna kezdemĂ©nyezni, csak az egyik nĆ, a kĂ©rdezĆ pedig pont arra volt kĂvĂĄncsi, melyik nĆnek kell kezdemĂ©nyeznie. đ
KĂ©rdezĆ, erre nem nagyon van szabĂĄly. A hatĂĄrozottabb fog lĂ©pni.đ
6/15 anonim vĂĄlasza:
5-ös vagyok. BocsĂĄnat, a 4-esnek szĂłlt az eleje.đ
7/15 A kĂ©rdezĆ kommentje:
4-es, nem tudom nĂ©zted-e melyik kategĂłriĂĄba Ărtam ki a kĂ©rdĂ©st. Javaslom vess rĂĄ egy pillantĂĄst, mielĆtt pĂĄrtfogĂĄsba veszed a haszontalan böfögĂ©seket.
2023. jĂșn. 13. 19:51
8/15 A kĂ©rdezĆ kommentje:
Köszi 5-6, aranyos vagy. EgyĂșttal az elsĆ ember, aki sikeresen Ă©rtelmezte a kĂ©rdĂ©st, Ă©s hajlandĂł volt Ă©rdemben vĂĄlaszolni is rĂĄ. Ment a +pont
2023. jĂșn. 13. 20:08
9/15 anonim vĂĄlasza:
Ahogy az 5. Ărja.
A hatĂĄrozottabb, a rĂĄmenĆsebb, a tapasztaltabb, aki jobban kĂvĂĄnja Ă©ppen.
De ezt se nem KELL, se nem illik. Szerintem.
10/15 anonim vĂĄlasza:
NĂĄlunk az szokta, aki elĆbb megkĂvĂĄnja, vagy eszĂ©be jut. De kĂ©t nĆ között nem tudom mi alapjĂĄn lehet ezt elĆre meghatĂĄrozni. Meg heterĂłknĂĄl is gĂĄz az ilyen nemi sztereotĂpia, hogy a fĂ©rfinek kell, vagy illik. Vagy egyĂĄltalĂĄn nĂĄluk van ilyen? Ott kinek kell? A fĂ©rfinek, mert Ć az erĆs, hatĂĄrozott, vagy a nĆknek, mert ha a fĂ©rfi kezd, az tolakodĂł, erĆltetĂ©s, mintha csak arra menne rĂĄ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | SzabĂĄlyzat | Jogi nyilatkozat | AdatvĂ©delem | Cookie beĂĄllĂtĂĄsok | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenĆ anyagok nem minĆsĂŒlnek szerkesztĆi tartalomnak, elĆzetes ellenĆrzĂ©sen nem esnek ĂĄt, az ĂŒzemeltetĆ vĂ©lemĂ©nyĂ©t nem tĂŒkrözik.
Ha kifogĂĄssal szeretne Ă©lni valamely tartalommal kapcsolatban, kĂ©rjĂŒk jelezze e-mailes elĂ©rhetĆsĂ©gĂŒnkön!
Ha kifogĂĄssal szeretne Ă©lni valamely tartalommal kapcsolatban, kĂ©rjĂŒk jelezze e-mailes elĂ©rhetĆsĂ©gĂŒnkön!