Murányi Erik kérdése:
Idősebb férfi,fiatalabb nö között 17 -év a korkülönbség.Kinek kell vagy illik kezdeményeznie a tegeződést????”
Figyelt kérdés
2022. máj. 12. 18:23
1/9 anonim válasza:
Hivatalosan a fiatal nőnek, de én sosem ajánlom fel az idősebbeknek, megvárom amíg ők felajánlják.
2/9 anonim válasza:
Nekem pont van ilyen ismerősöm pont ennyi korkülönbséggel. Első pillanatból alap volt a tegeződés, soha fel se merült más. Nem a 60-as években vagyunk.
3/9 anonim válasza:
protokoll szerint a nő ajánlja fel. Gyakorlatban meg senki sem magázódik, néhány hivatalos helyzet kivételével.
4/9 anonim válasza:
Ha nem munkahelyi viszonyban vagyunk, én simán maradnék a magázódásnál, nekem ez egy teljesen természetes szituáció. Ha mindenképpen muszáj, tegeződni, akkor a nő ajánlja fel.
5/9 anonim válasza:
3.-ra.
Normális helyeken magázódunk.
6/9 anonim válasza:
Az idősebb férfinak szerintem (azaz nekem), hiszen valószínű, hogy a nő nem fogja egyébként tegezve megszólítani. Sajnos már tapasztalat :-/ De természetesen függ attól is, hogy milyen kapcsolatban vannak.
7/9 anonim válasza:
A nőnek, bár nekem eszembe nem jutna egy 17 èvvel idősebb vèneberrel tegeződni.
9/9 Dzsoki válasza:
Igen,a protokoll. 58 évesen,én is barátkoztam egy 40-es nővel. Mivel már többedig alkalommal kávéztunk együtt,protokoll ide vagy oda,én ajánlottam fel. Egyébként az volt a válasz,hogy arra várt,hogy én fogom felajánlani,hiszen ő,sokkal fiatalabb. Szóval,nehéz kérdés. Nem ismerte ezt a protokollt és életkor miatt,arra várt,hogy én ajánljam fel. Vagyis,előfordul,hogy az idősebb férfi várja a fiatalabb nőtől,a protokoll miatt,a fiatalabb nő,meg az idősebb férfitől a kora miatt. Amikor már nagyon kínos,a férfi fogja felrúgni a protokollt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!