Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha a csaj kezdeményezte a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a csaj kezdeményezte a talit, akkor ha beülünk valahová, hogyan illik fizetni?

Figyelt kérdés
En vagyok a lány.
2020. máj. 19. 23:08
 1/8 anonim ***** válasza:
93%
Nem tudom, de szerintem illik felajánlani, hogy mivel te hívtad meg, te állod az egészet. Aztán erre majd reagál valamit.
2020. máj. 19. 23:11
 2/8 anonim ***** válasza:
93%
Az elsővel értek egyet. Aki meghívja a másikat illik felajánlania hogy állja a programot. Aztán a srác eldönti mi legyen.
2020. máj. 19. 23:13
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Az attól függ, hogy ki javasolta az adott helyet.

Ha te mondtad, hogy igyatok meg valamit az adott helyen, akkor te.

Ha te annyit mondtál, hogy jó lenne összefutni, erre ő válaszul, hogy egy bizinyos helyen igyatok, egyetek vmit, akkor ő.

2020. máj. 19. 23:37
 4/8 anonim ***** válasza:
60%
Szerintem nőkênt ne ajánld föl hogy fizeted mindenét.
2020. máj. 20. 02:44
 5/8 anonim ***** válasza:
81%

Biztos vannak szubkultúrák, amikben erre egyértelmű szabályok vannak, ott ahogy ez szokás, csináljátok úgy. De ha nem ismered a kultúráját, akkor a ki-ki alapon fizetés a kiindulópont, és fizetésnél aki át kívánja vállalni a másikét, az szól.

De lehet előre is tisztázni, a találkozó előtt, sőt nem illetlenség megmondani ha már leültetek, milyen összehatárig szeretnéd meghívni.

2020. máj. 20. 04:17
 6/8 Sunshinedoll ***** válasza:
100%

Én ahhoz tartom magam, hogy aki meghív, az fizet. Akár kapcsolatban akár barátságban.

Ajánld fel, max elutasítja.

2020. máj. 20. 11:08
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ha hagyja hogy fizess helyette, akkor menekülj.

Utolsó, számtalanszor megbeszélünk találkozót a barátokkal, ha mindig az fizetne, aki kezdeményez, akkor valaki már tönkrement volna anyagilag.

2020. máj. 20. 14:21
 8/8 anonim ***** válasza:

Az 5-t írtam.

Az is eszembe jutott, hogy ha nagyon tapintatos vagy, és te jelölöd meg a helyet, rá is lehet kérdezni, hogy megengedheti-e magénak azt a helyet (ki-ki alapon), vagy keressetek mást.

Ebből egyértelmű, hogy ki-ki alapon gondoltad.

Persze magától is felelheti az elhívott, hogy figyi, nagyon szívesen találkozom veled, de nincs pénzem a kávézóra, menjünk inkább a parkba, de hátha ciki ez neki, ezt az érzést megspórolhatod neki azzal, hogy már előre kimutatod, hogy neked nem befolyásolja z érdeklődésedet, hogy ő mit engedhet meg magának.

Ha meg meghívod, akkor azt is kimondod, azzal is egyértelműsíted a helyzetet.

Nem illik drága helyre meghívni, mert nyilván szeretne visszahívni, és ha túl nagy az értékkülönbség, akkor szintén hozhatod kellemetlen helyzetbe.

Inkább amíg nem ismered a költési szokásait, akár olyan módon találkozzatok, hogy ne kelljen semmit fizetni, vagy minimálisat, aminek igazán nincs anyagi jelentősége, nyomatéka, pl. viszel egy szelet csokit, vagy nemtom.:)

2020. máj. 20. 15:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!