Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire szívás olyan nőt találni amelyik mellett megélhetem hogy nagyon szubmissziv a lelki világom?
Figyelt kérdés
Leszbikus kategória2023. máj. 24. 19:35
2/7 anonim válasza:
Sajnos eléggé. A nők nagyrésze szubmisszív, a leszbikusok is. Nekem is ez volt a nehéz, hogy kerestem volna egy dominánsabb hajlamú nőt, de olyat kb.csak a rosszlányokon lehet találni.
3/7 anonim válasza:
Az nem igaz, hogy sok a sub. Csak a domináns a ritka. Az pedig nem ugyanaz.
4/7 anonim válasza:
Szerintem nehéz, főleg ha leszbikusokra szűkíted a keresést.
5/7 A kérdező kommentje:
Nem szűkítem,nincs bajom a biszexekkel se. Csak nőben nehéz olyat találni aki ilyen irányban mozog
2023. máj. 26. 13:40
6/7 anonim válasza:
Hát smpixien próbálkozz, akad néhány leszbikus, de inkább biszex, aki lányokat szeretne alázni, használni stb. Bár kérdés, hogy a te környékeden lesz-e ilyen. Sajnos ezen a téren is BP központú az ország.
7/7 anonim válasza:
Ez butaság, van sok diminansabb nő, én is az vagyok, de nem szeretem "lenyomni" a másikat, és most nem szexre gondolok, hanem vannak dolgok amiben egy szub csajnak is van véleménye es hosszútávon jó ha mind2 fél elmondja a véleményét es nem egy fél dönt, pl hogy hol éljenek. Én próbálok mindig picit nem ennyire domináns lenni ilyenekbe mert tönkre teszi a kpacsolatot, aki erősebb személyiség azoknak is meg van a "keresztje".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!