Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Volt egy időszak (kábé 12-14...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt egy időszak (kábé 12-14 éves koromban?), amikor anyám is tetszett az idegen lányok/nők mellett. Gáz szerintetek?

Figyelt kérdés
Most már úgy is rég múltidő, kinőttem, egészséges párkapcsolatban vagyok, csak kíváncsi vagyok, mégis mit gondoltok erről? Nektek tetszett az anyátok ennyi idősen? Volt ilyen "múló elmezavarotok"?

2020. dec. 9. 13:12
 1/8 anonim ***** válasza:
82%
Nope, sőt, most sem tetszik.
2020. dec. 9. 13:26
 2/8 anonim ***** válasza:
88%

Szerintem nem gáz ha már felnőtt korodra nem így van.

Olyat hallottam már hogy kisfiúk szerelmesek az anyukájukba, feleségül akarják venni, de ezt ilyen ovis korban. Nyilván nem komolyan, csak még kicsik és nem értik. Lányoknak meg apukájuk az első “szerelmük” .

És az is egy létező jelenség, hogy hasonló párt keresünk, mint a szüleink. Pl.: anyukánk istenien főz, akkor tudat alatt olyan barátnő után nézünk aki szintén tud. Ha leszbikus vagy, akkor nyilván nem apukádra, hanem anyukádra hasonlítót keresel. Tizenévesen meg gondolom anyukád volt a nagy bálványod, példaképed, erről lehet szó.

2020. dec. 9. 13:48
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem gáz.Kinőtted, nem? Ne legyen szégyenérzeted emiatt.
2020. dec. 9. 13:50
 4/8 anonim ***** válasza:
91%
Nem 12-14 inkább 10-12 éves korra a pubertás korban jellemző. S nem csak rád, mindenkire. Semmi gond nincs ezzel, a személyiségfejlődés egyik természetes fázisa. Gond akkor van ha "nem növi ki a gyerek" és egy kóros vonzódás irányába mozdul el.
2020. dec. 9. 17:02
 5/8 A kérdező kommentje:
Akkor nem egyéni probléma! Köszi, hogy írtatok! Picit felvilágosítottatok! :)
2020. dec. 10. 09:26
 6/8 anonim ***** válasza:
96%
nyilvan szexualisan erdekelt mert meg annyira uj ilyenkor a női test.Szerintem sok fiu megéli,de az anyukák valahogy nem akarják elhinni
2020. dec. 14. 12:13
 7/8 anonim ***** válasza:
0%

Szerintem meg beteges, hogy egy 13-14 éves kamasz gyerek szexuálisan vonzódjon az anyjához!!!Amit itt emlìtenek az ovis kornal az tök más, abban nincs szexulitás csak olyasmi szerelem, amit egy aszexuális ember érez elete során, na de ez?!?!Ez k.rva gáz!

N

2021. dec. 2. 12:05
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Kb én is ennyi idős lehettem,12-14 éves,amikor először láttam puncit a valóságban.Ez anyámé volt.Mivel előre volt hajolva,kissé széttett lábakkal,nem csak egy kis szőrt láttam,hanem még a csiklóját is.Tudom,hogy az anyám,de mégis akkor láttam először élőben puncit.Nagyon felizgultam akkor.Megmaradt bennem ez a látvány.36f
2022. jún. 15. 11:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!