Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Leszbinek tartom magam, de...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Leszbinek tartom magam, de egy srác legutóbb küldött egy farok képet mérőszalag mellett és be kell valljam elképzeltem milyen lenne lesz*pni... Ez miért van?

Figyelt kérdés
Veletek volt már ilyen?

2023. márc. 11. 15:06
A kérdező szavazást indított:
Nem leszbi, hanem Biszex vagy
Előfordul leszbikkel is
36 szavazat
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
67%

Voltál már sráccal?

Én 14-17 éves koromig leszbinek tartottam magam, csókolóztam egy lánnyal, csak a szüleim homofóbok így tovább nem mentem. Aztán lett egy pasim, igazából álcának akartam, de általa kipróbáltam farokkal és azóta heteró vagyok :D Eszembe se jut már soha lánnyal valamit is csinálni, bár ezen valszeg segített az is h csóktól több nem is volt, max masztinál elképzeltem nyilván

2023. márc. 11. 15:16
 2/11 anonim ***** válasza:
52%

Nekem van olyan érzésem hogy ez a kérdés kamu?

Leszbikus vagyok de a péló gondolatától is rosszul leszek...

2023. márc. 11. 15:25
 3/11 A kérdező kommentje:
Miért tennék ki név nélkül kamu kérdést? Mi értelme volna? Egyébként nem zavar, ha nem hiszed el.
2023. márc. 11. 15:29
 4/11 anonim ***** válasza:
55%
Hetero férfi vagyok, de én is láttam már olyan faszt, amit leszopnék. Ennek ellenére nem tudtam megtenni, max fantázia szintjén menne. Más azt mindaná erre is, hogy biszexualitás. Tök mindegy. Feszegesd a határaidat.
2023. márc. 11. 15:29
 5/11 anonim ***** válasza:
0%

ma 15:29

Szép magyar szöveg...

2023. márc. 11. 15:36
 6/11 anonim ***** válasza:
33%
#5, jujuj, érdekli a francot a véleményed.
2023. márc. 11. 15:41
 7/11 anonim ***** válasza:
16%
1 vagyok, miért pontoztatok le?
2023. márc. 11. 15:49
 8/11 anonim ***** válasza:
11%

Ide már csak provokálni, szórakozni járnak és nem azért, amiért igazándiból kéne

2023. márc. 11. 15:51
 9/11 anonim ***** válasza:
39%
Hát nem tudom...biszexnek mondom magam de semmilyen f@szt nem szopnèk🤮 mėg gondolatban sem. a punci😘😋 az más...
2023. márc. 12. 07:19
 10/11 anonim ***** válasza:
39%

Hogy miért tennél ki névtelen kamu kérdést?

Mert egy szűzf@szú kis incel vagy, aki azt promózza, hogy a leszbikusok majd a faroktól megváltoznak. Csak ha mindig becsicskítanak ha előállasz ezzel az elmélettel, ezért nőnek kamuzod magad, hátha majd így hihetőbb lesz. Csak minden leszbikus/épeszű heteró átlát a ciki kérdéseden, csak a hasonló incelek fognak ráharapni és így igazolgatjátok magatoknak a saját elborult elméleteiteket a kis álomvilágotokban.

2023. márc. 13. 12:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!