Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a helyzet a nénikkel?
Figyelt kérdés
Ti lennétek együtt nyugdíjas mamákkal? Mert a fiúk fújolnak, és gusztustalanul beszélnek róluk. Gondolom azért, mert menopauza után nem nedvesedik (úgy) a hüvelybejárat.2023. máj. 3. 10:58
11/13 anonim válasza:
9, külső nem minden. Lehet valaki fitt, én is az szeretnék lenni ennyi idősen, de ettől még ugyanúgy nem üt be Leonardo DiCaprio szindróma.
És igaz, a kisgyerekes heteró nők lelakottabbak, de ez pénz és szabadidő kérdése is.
Ha annyi ideje meg pénze lenne magára...de ugye ez nem a magyar valóság.
12/13 anonim válasza:
Nekem tetszenek az idősebb nők általában, de azért sok mindentől függ. Viszont az idősebbek úgy érzem nagyon nem nyitottak a fiatalabb csajokra :(
13/13 anonim válasza:
Amikor majd én is abba a kategóriába kerülök, akkor gondolom, hogy igen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!