Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » A leszbikusok között is van...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A leszbikusok között is van olyan sub, akit izgat a cuckold helyzet, amikor a domináns párja mással (nővel, pasival) szexszel előtte, ő pedig passzívan nézi?

Figyelt kérdés

2022. júl. 24. 18:04
 1/3 anonim ***** válasza:
41%
Engem izgat, igen
2022. júl. 24. 19:34
 2/3 anonim ***** válasza:
65%

Volt egy biszex barátnőm, akinek volt mellettem egy lány párja is. Két-három hónap után együtt töltöttünk egy hétvégét. Eleinte csak baráti alapon töltöttük a péntek estét. Szombat délelőtt filmet néztünk az ágynak kihúzott kanapén. Tél lévén betakaródzva a paplan alatt, középen barátnőmmel, ill. barátnőnkkel. Egy idő után elindult párom keze szerszámom felé. Verni kezdte a paplan alatt, majd oldalra fordulva, kifli formában rátolta magát. Még mindig az ágynemű alatt dugtunk. A leszbikus barátnő pedig élvezettel szemlélte. A paplan hamar lekerült rólunk. Egy elég kiadós menetet nyomtunk le előtte, de ő csak szemlélő maradt.

Közös barátnőnk jól tudta, hogy barátnőjének izgatja fantáziáját a passzív szemlélődés.

Még aznap este hármasban is szeretkeztünk, úgy, hogy a leszbikus lány és én nem szexszeltünk egymással, mindketten kizárólag biszex barátnőnket kényeztettük és ő minket. Érdekes élmény volt! Nem hasonlíthatnám a két pasi egy nő felálláshoz, de az egy férfi két hetero vagy bi nő szituációhoz sem. Látvány tekintetében utóbbi volt, szex oldaláról inkább az előbbi.

Fél évig volt viszonyom a lánnyal, amellyel párhuzamosan nekik is volt kapcsolatuk. Ezen idő alatt nagyjából tucatszám voltunk hármasban is. Fele alkalommal csak nézett minket a leszbikus lány. Kétszer volt, hogy én néztem őket passzívan.

Klassz emlékek! Ennek már közel 20 éve.

50F

2022. júl. 25. 16:43
 3/3 anonim ***** válasza:
Engem izgatna, ha a barátnőmet nézném, miközben egy másik nővel van, férfival nem hiszem.
2022. júl. 25. 21:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!