Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megrémülnétek, ha a partneretekről az alábbi dolog derülne ki?
Boldog, romantikus kapcsolatban vagytok, de egyszer csak valami úton-módon a tudomásotokra jutna, hogy titokban szexuálisan felizgatja az, ha a tévében olyan jeleneteket lát (egy horrorfilmtől kezdve egy egyszerű szappanoperáig), ahol két nő veszekszik, kiabál egymással, az egyik felpofozza, akár brutálisan meg is veri a másikat és/vagy szavakkal is bántalmazza, tehát lelkileg és fizikailag is padlóra küldi. Mindezekre titokban önkielégitést végez és beleképzeli magát az áldozat/alulmaradott helyébe.
Mit szólnátok hozzá? Hogyan tovább? Hazavágná a kapcsolatotokat, ha ilyesmire fény derülne?
Megkérném, hogy meséljen arról, hogy mire vágyik, és tanulmányoznám a BDSM világát ^^
Ha pedig neked ez sok, akkor sajnos el kell gondolkodnotok a kapcsolatotok jövőjéről.
Neked lehet igazad #3-as... Én vagyok az "áldozattípus". :/ Páromnak először az tűnt fel, hogy Feriha-t néztük, ahol egy nő felpofozta a főszereplő csajt, én meg olyan furán néztem szerinte. (mondjuk ettől függetlenül is nagyon bele tudok mélyedni a filmekbe), aztán valami horrorvígjátékban három suhanc kamasz csaj elrabolt egy rendőrnőt, aztán kikötözték, kigúnyolták, meg véresre verték, ém meg kirohantam reklám alatt a vécére, szegény párom, először azt hitte rosszul lettem, de aztán bevallottam neki, mi van és picit mintha megijedt volna, utána jól kezelte ugyan a dolgot, de megemlítettem, hogy kipróbálhatnánk ilyesmiket a hálószobánkban, úgy látom, nem zárkózik el tőle teljesen, de azt mondja, a szíve szakad meg a gondolatra, hogy akár szavakkal bántson vagy kezet emeljen rám, mert én gyakorlatilag térden állva könyörgök neki az azért, hogy verjen laposra, meg verbálisan is kicsináljon. :P
Többi válaszolónak is köszönöm, hogy figyelmet fordít rám! :)
Nos igen, a párod valószínűleg kevésbé affin a BDSM-re. Egy darabig el fog tudni vinni, de arra a szintre amit meg akarsz élni nem. A leírásod alapján erősen kondicionálódott a vágy, mindig is ott fog dolgozni benned.
Akárhogy is alakul a pároddal a kapcsolatod, egy tanácsot fogadj meg. Csak olyannal menj majd bele akiben 100%-ig megbízol!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!