Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » I s m e r sz olyat, aki a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

I s m e r sz olyat, aki a magyar lmbt+ helyzet miatt költözött külföldre az elmúlt pár évben?

Figyelt kérdés

2023. ápr. 18. 13:33
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
62%
Olyat nem, de éppen elég ismerős ment külföldre egyéb okok miatt.
2023. ápr. 18. 13:37
 2/17 anonim ***** válasza:
54%

Nem, és CSAK ezért butaságnak is tartom. Az ilyen túlérzekeny,konfliktuskezelésre alkalmat ember, akinek külföldön sem lesz jobb.

Viszont egyéb ok bőven heteróknak is elhúzni innen.

2023. ápr. 18. 13:43
 3/17 anonim ***** válasza:
76%
Én gondolkodom rajta amint megszűnik a kötelezettségem a tanulmányi szerződés miatt.
2023. ápr. 18. 13:44
 4/17 anonim ***** válasza:
76%
Olyat ismerek aki Brüsszelből költözött haza, Balatonra. :D
2023. ápr. 18. 13:46
 5/17 anonim ***** válasza:
65%
Én a párommal a másik véglet vagyok.Jól kereső mérnökök vagyunk,Berlinbők költöztünk haza..Brutálisan zaklatják a bevándorlók a melegeket..Mindennaposak a verések..S ha ennek hangot adsz még ki is rúgnak..Ehhez képest Budapesten este a párommal nyugodtan sétáltunk..Még a Blaha környékén is..Az hogy par ember furán néz rád meg messze nem olyan veszélyes mint hogy megkéselne..Rengeteg ismerősünk pont a külföldön romló biztonsági helyzet miatt jön haza..Pedig mi is 16 éve kint voltunk..De ez már nem az a Németország..
2023. ápr. 18. 14:07
 6/17 A kérdező kommentje:
Lehetőleg nem kamu hozzászólásokra lennék kíváncsi...
2023. ápr. 18. 14:54
 7/17 anonim ***** válasza:
69%

Kedves 6!Miért lennék kamu??Kikérem magamnak!!Mikor voltál utoljára Berlinben?Utazz ki s nézd meg..Már ne haragudj de SAJÁT tapasztalatot mondtam..Ettől még lehet Bécsben,vagy pl.Hágában biztonságban vagy,mi hazajöttünk mert sok attrocitás ért s itthon jól fizető állást kaptam.

Azért birom hogy a kérdező akar meghazudtolni aki nem hiszen hogy akár csak 1 hónapot is élt Berlinben..

2023. ápr. 18. 16:08
 8/17 anonim ***** válasza:
75%
Hágát nem tudom,de kedves utolsó Bécsben sem olyan a metró már mint 5 éve.Engem konkrétan egy szír ki akart múlt héten rabolni.Fényes nappal a Westbahnhofnál.
2023. ápr. 18. 16:09
 9/17 anonim ***** válasza:
100%
Transznemű ismerős közül eleg sokan az utóbbi pár évben. Hollandia és Németország volt az uticel
2023. ápr. 19. 09:27
 10/17 anonim ***** válasza:
Hollandiával nincs baj szerintem sem de kedves utolsó azért Németországban óvatosan.Nekem nem egy ismerősőm fizikailag inzultálták.S nem németek..
2023. ápr. 19. 13:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!