Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » I s m e r sz olyat, aki a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

I s m e r sz olyat, aki a magyar lmbt+ helyzet miatt költözött külföldre az elmúlt pár évben?

Figyelt kérdés

2023. ápr. 18. 13:33
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
10# még eddig nem mondtak hálisten hogy történt volna inzultus de tény hogy sehol sem fenékig tejfel az elet
2023. ápr. 19. 13:37
 12/17 anonim ***** válasza:
81%
Karácsonykor életemben először jártam Párizsban a barátnőmmel és életemben először köptek le, alighanem azért mert fogtam a kezét a metrón. Idehaza soha semmilyen zaklatás nem ért minket. Teljesen átlagos 40 körüli nők vagyunk és még csak nem is a fővárosban, hanem vidéken lakunk.
2023. ápr. 20. 07:51
 13/17 anonim ***** válasza:
82%
Kedves utolsó!Ne lepődj meg ha lepontoznak..a magyarországi LMBTQ keménymagja még az amerikai szélsőbalnál is szélsőségesebb..Persze többségük soha nem járt külföldön.Múltkor egy ilyen ember jött oda hozzánk a villamoson hogy vigyázzak a párommal a kézfogással mert ebben az orbáni diktatúrában még agyon is verhetnek..Mondtam neki hogy 28 éves nőként nyugatról költöztem haza a párommal mert ott napi szinten voltunk kitéve verbális inzultálásnak..Akkor közölte hogy ne hazudjak,biztos Fideszes vagyok..Mondtam neki hogy nagyobbat nem is tévedhetett volna LMP szavazó vagyok..Akkor miért hazudok,Nyugat-Európában minden 1000x biztonságosabb,itthin diktatúra van s hülye vagyok ha nem értem,majd itthon agyon fognak verni..Megkérdeztem hol jár Nyugat-Európában..Hát még sehol,de olvassa a médiában..Nem volt több kérdésem hozzá..
2023. ápr. 20. 10:13
 14/17 anonim ***** válasza:
66%
Utolsónak teljesen igaza van.Hihetezlen milyen agresszív itthon az LMBTQ közösség egy kicsi,de annál hangosabb része.
2023. ápr. 20. 10:16
 15/17 A kérdező kommentje:
Minden Magyarországról kiköltöző lmbt pár csak mecsetek mellett talált lakást magának? :)
2023. ápr. 20. 10:20
 16/17 anonim ***** válasza:
82%

Kedves 15!

Mikor voltál utoljàra Berlinben?Kepzeld nem csak mecsetek mellett laknak a bevándorlók.Egyaltalan laktál akár 1 évet is Párizsban vagy Berlinben?Utaztál este a metrón?Sétáltál este a vàrosban?Én igen..Saját tapasztalatról beszélek..Viszont Pl.Edinburgh vagy Dublin meglepően biztonságosak.Dublin is multikulti vàros..De az embereket a világ több részéről vonzzák a magasan képzett állások..Nekik több eszük volt s a magasan képzett munkaerőt vonzottak be..Tudod általaban nem az indiai devops fejlesztők szoktak késelni..

2023. ápr. 20. 10:25
 17/17 anonim ***** válasza:
84%
Dublin tényleg biztonságos,a párommal(pasik vagyunk) ott dolgozunk fejlesztőként.De a megélhetés is drága..2000 euró egy kisebb szoba most Dublinban.Ezért csak az a réteg keresi aki megtudja fizetni.Viszont sosem laknánk a párommal se Franciaországban,SE Németországban.
2023. ápr. 20. 10:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!