Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik VIDÉKI városban lehet a legvállaltabban élni párkapcsolatban?
Szerintem a legtöbb városban lehet, mert igazából "mi történhet"?
Max kaptok pár megvető pillantást, de azzal meg ne foglalkozzatok.
Nincs ilyen egyébként, hogy "legvállaltabban élni".
pl szeged, pécs egyetemi városok sok fiatallal így az emberek is nyitottabbak elfogadobbak, illetve az ország nyugati részében is nyitottabbak az emberek sokan átjárnak dolgozni ausztiába ami miatt elterjettebb a nyugati elfogadobb hozzáállás
meg személyes tapasztalat ezek a városok sokkal jobbak mint pl békéscsaba szolnok miskolc nyíregyháza stb
Szerintem a felvállalás a család, barátokban kifullad.
Magyarázkodnál a Mekis alkalmazottnak, a veletek szembejövő járókelőnek, az ajtószomszédodnak hogy ilyen meg olyan minőségben vagytok együtt?
Nyilvános helyen hacsak kb. nem kezded el szívni a barátnőd nyakát mire ő kéjesen kezd el sóhajtozni, nem fogjátok érdekelni a kutyát sem. Érett ember a saját dolgával törődik, általában futólag figyel mindenki a másikra.
Én debreceni vagyok amúgy, nem ért még provokáció. Ha meg neadjisten annál is tovább fajulna a dolog, tartok magamnál önvédelmi eszközt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!