Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek nagyon ciki?
Nem, általában az lmbtq emberek sokszor később indulnak el ilyen dolgokban, mert a tinikorban se lehetőség nincs ismerkedni, meg másrészt egy csomó önismereti dolgot át kell rágni.
Nekem is 22 évesen volt az első barátnőm, mert kis faluban nőttem fel, az iskolámban egyetlen felvállalt leszbikus lány volt, aki 3 évvel idősebb volt, és mire kezdett tudatosulni, hogy a lányokat szeretem, ő már rég leérettségizett.
Az egyetem alatt lett már saját pénzem, lehetőségem jönni-menni, találkozni valakivel.
Így tíz év távlatából nem érzem, hogy kimaradtam volna valamiből. Az osztálytársaim tiniként inkább csak drámai kavarásokat hívtak kapcsolatnak, fél éven belük 5 emberrel voltak "együtt", értsd smároltak a hintáknál a játszótéren, aztán két nap múlva ment a hiszti mert a srác lájkolta valami modell képeit...
A strigulákat kivéve semmivel nem felnőttebbek, tapasztaltabbak mint te.
Egyáltalán nem ciki! Hamarabb fefigyelek ilyen nőkre, mint olyanokra, akiket bárki, bármikor megkaphat.
Nem tudom, mi az önbizalomhiány oka, de sok sikert kívánok neked, hogy le tudd győzni! Mindenki a saját tempójában halad, nem kell erőltetni semmit, majd eljön minden, amikor felkészültél rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!