Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Ti hogyan miből vennétek a jeleket? Szerintetek ez ciki? 22l
Miből vennétek észre ha egy lány szobára akar veletek menni? ( már többször felhoztam a faszinak, de ő csak hozzám akar jönni) illetve cikinek tartjátok ha egy lány keres helyet/szállást az együttlétre?
Ilyen még soha nem fordult elő velem, és ez a pasi lenne a 4.-ik akivel lefekszem életem során, csak nem értem h miért nem akar azon dolgozni h keressünk egy szállást.
Akkor miről beszélünk? Többször jeleztem neki h nekem a szoba lenne a legjobb, mert hozzám nem tud jönni, de ő csak hozzám akar jönni.
6-os:
Egyébként ez nekem is eszembe jutott, de ennyi erővel legalább felajánlhatná, hogy hozzá menjetek.
Nem hinném, de mondtam neki h szívesen intézem én.
Am mindig elmondja h ő egy felsőbb vezető, és h jó fizut kap( nem mintha érdekelne engem a fizetése)
Hozzá azért nem mehetünk, mert állítólag építkezik és addig a szüleinél lakik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!