Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfiak! Ti hogyan miből...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Ti hogyan miből vennétek a jeleket? Szerintetek ez ciki? 22l

Figyelt kérdés

Miből vennétek észre ha egy lány szobára akar veletek menni? ( már többször felhoztam a faszinak, de ő csak hozzám akar jönni) illetve cikinek tartjátok ha egy lány keres helyet/szállást az együttlétre?

Ilyen még soha nem fordult elő velem, és ez a pasi lenne a 4.-ik akivel lefekszem életem során, csak nem értem h miért nem akar azon dolgozni h keressünk egy szállást.

2021. ápr. 10. 17:00
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
87%
Nézd, én is voltam fiatal és töketlen, de ez már sok. Ezzel az emberrel valami nincs rendben. Mi itt nem fogjuk tudni kitalálni, hogy mi, de valami nem oké, az biztos. Lehet hogy komplexusos, vagy szűz és nem tudja hogy mondja el? Gátlásos? Hazudik? Kíváncsi vagyok, milyen felső vezető lehet. Egy férfinak egyszerűen ez nem jelenthet problémát. Ahelyett, hogy megoldaná a problémát, magyarázatokat gyárt? Meg van dumálva a csaj, csak egy kecó kéne és nem intézi el? Itt valami gond van...
2021. ápr. 10. 17:53
 12/26 A kérdező kommentje:

Dehogy szűz, és egyáltalán nem gátlásos, az első randinkon sem tűnt annak(kereste a kontaktot, és fogdozott, ölelgetett) ...

Igen én is furcsának tartom, h ő nem keresget szállást hátha sikerrel járunk és fogadnának valahol. Legalábbis nem mondja, csak azt hajtogatja h ő elutazna hozzám ami 2,5órás kocsi út! Azt viszont egy szóval sem mondja amit én h talizzunk félúton és ott...

2021. ápr. 10. 18:05
 13/26 A kérdező kommentje:

De köszi mindenkinek a válaszokat! :)

Majd vmi lesz inkább nem erőlködöm.. Csak bosszant mert nála éreztem igazán azt h képes lennék vele szexelni!

2021. ápr. 10. 18:06
 14/26 anonim ***** válasza:
100%

Valami nagyon nagy gàz van a pasinál.

Az hogy kapcsolatban van egyértelmű. Feleség gyerek van otthon.

Felsővezető?????

Mért nem akar szállodában lenni veled? Nagyon érdekes.....

A helyedben jobban utánajàrnék. Szerintem nagyon meg fogsz lepődni.

2021. ápr. 10. 18:16
 15/26 anonim ***** válasza:
Már nem azért de én úgy tudom covid miatt ezek a foglaljuk szállás dolgok most nem igazán játszanak
2021. ápr. 10. 18:23
 16/26 A kérdező kommentje:

Igen van barátnője, de állítólag nincsenek jóban és vannak is meg nincsenek is.

Feleség, gyerek még nincs azt majd csak szeretne.

Nem nyomozgatok inkább rá hagyom. Nem szoktam egy férfi után sem futni!

Igen a Covid is megnehezíti, de hallottam olyat h pár apartmant ki lehet béreli, vagy búvóhelyet!

2021. ápr. 10. 18:30
 17/26 anonim ***** válasza:
100%

“Igen van barátnője, de állítólag nincsenek jóban és vannak is meg nincsenek is.”

Valahogy az ilyen sztorikban mindig azt mondják, hogy már nincsenek együtt vagy már be van adva a válási papír vagy megbeszélték, hogy félredughatnak, stb. Ne légy naiv

2021. ápr. 10. 18:42
 18/26 anonim ***** válasza:
100%

Nagy gáz van a palival!

Hagyd ott amilyen gyorsan csak tudod!

2021. ápr. 10. 18:45
 19/26 anonim ***** válasza:
100%

Pedig az már nem JEL, ha beszéltek róla.

Értsd meg.

2021. ápr. 10. 20:05
 20/26 anonim ***** válasza:

Hát ez érdekes.

Kéredezted tőle, hogy miért?

2021. ápr. 11. 14:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!