Gaz ha nem nagyon szortelenitem magam? Nem elek szexualis eletet, strandra se jarok gyakran. Jobban erzem magam igy sokkal. Szerintetek ez ciki?
Figyelt kérdés
2021. jún. 2. 11:09
1/14 anonim válasza:
Te dolgod, senkinek nincs köze hozzá. Büdös ne legyél, a szőrösséggel nincs semmi baj. Divat lett beleszólni mások életébe, kinézetébe, de ez hülyeség, csak a kozmetikai iparnak jó.
2/14 anonim válasza:
Magánügy. Azt csinálsz, amit akarsz.
3/14 anonim válasza:
Szerintem nem gáz, én sem szoktam, csak alkalmakra. L.
4/14 anonim válasza:
Te tudod, neked hogyan kényelmes. Egyébként napi szinten én sem szőrtelenítek, noha van párom. Csak elfogadja, hogy ez egy természetes dolog, igen, a nőknél is. Nyilván dzsungelre nőni nem hagyok semmit.
5/14 anonim válasza:
Nem gáz, ha te igy erzed jol magad, de ha latjak, ugyis megbelyegeznek, mert ilyen vilagot elunk.Egyebkent vannak mar celebek kozott is nehanyan, akik felvallaljak, hogy szorosek pl; Madonna, vagy Madonna lanya Lourdes
6/14 anonim válasza:
Ne hidd, hogy megbélyegeznek. Ha kiírod egy ilyen helyre, itt igen, de a valóságban a többséget nem is érdekli. Csak szét kell nézni a strandon, vagy akár az utcán. Sok emberbe bele lehetne kötni, ha a hibákat keresnénk.
7/14 anonim válasza:
Egyáltalán nem gáz, én sem szőrtelenítek. Rajtunk kívül pedig még sokan vannak így ezzel.
8/14 anonim válasza:
Én se foglalkozok ilyesmivel, úgyse látja senki.
9/14 anonim válasza:
Jézusom dehogy gáz, annak sem kellene szőrtelenítenie aki él szexuális életet, sokkal higiénikusabb is ha nem szőrtelenítesz. Ez egy tévhit, hogy higiénikusabb a szőrtelen bőrfelület. A sok béna pasi miatt szőrtelenít a legtöbb lány csak 😔
10/14 anonim válasza:
9/9 hat en nem a pasik miatt szortelenitek 😅 engem zavar a szorzet 🤷🏽♀️ nekem hanyingerem lenne magamtol, ha szoros lenne a honom alja. A nemiszervemen hagyok valamennyit, ott nem zavar, de a honalj meg a lab nekem szortelen, mert nekem nem tetszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!