Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Gaz ha nem nagyon szortelenite...

Gaz ha nem nagyon szortelenitem magam? Nem elek szexualis eletet, strandra se jarok gyakran. Jobban erzem magam igy sokkal. Szerintetek ez ciki?

Figyelt kérdés
2021. jún. 2. 11:09
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
52%
mert nekem nem tetszik ha szoros vagyok*
2021. jún. 5. 08:55
 12/14 anonim ***** válasza:
73%
#10 és miért tetszik jobban ha szőrtelen vagy? Biztos, hogy 100%-ban csak saját magad miatt? Nem akarok kötekedni ne érts félre, csak tényleg azt látom, hogy a legtöbb lány csak más miatt szőrtelenít (sokszor teljesen tudat alatt), és csak később jön rá (ha egyáltalán rájön), hogy miért csinálja ezt. Én is pontosan ilyen voltam, még akkor is, amikor a pasim mondta, hogy neki aztán nem kell, hogy szőrtelenítsek bárhol is, ezt évekig nem hittem el neki, és most egy éve tartok ott, hogy már merek nem szőrteleníteni, és sokkal boldogabb vagyok így. Azóta 2 (szingli) barátnőm is meglépte ezt, ők is sokkal jobban érzik így magukat. És bocsi, nem téged akartalak támadni kedves 10-es válaszoló, de nem biztos, hogy ezt átlátod, ha ezt mondod. Persze mindig van ritka kivétel, ha te az vagy, akkor tényleg elnézést. 🥰
2021. jún. 5. 10:26
 13/14 anonim ***** válasza:
Az utolsó válaszadó amúgy rámutatott arra, hogy tévedés az, ami itt valaki írt, hogy a nőknek a pasik miatt kell szőrteleníteni. A nők elsősorban a többi nők, a csoportnyomás miatt nem mernek pl. punciszőrt hagyni magukon, mert mit szólnának…
2022. nov. 6. 19:35
 14/14 anonim ***** válasza:
Nekem ez a kérdés megoldódott magától, ti. nem tudok szőrteleníteni. Annyira érzékeny a bőröm, hogy kb. reménytelen. Egyedül a hónaljamról tudom leszedetni, onnan le is szoktam (csak nyáron), mert jobban tetszik szőrtelenül, mint szőrösen. A lábam szőrös, a puncim is. Mondjuk nagyon ritka, szőkésbarna szőrzetem van.
2022. nov. 6. 20:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!