Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Nagyon ciki ha már 2x át...

Nagyon ciki ha már 2x át áztam éjszaka? Páromnal vagyok mit csináljak hogy ne azzak át?

Figyelt kérdés

Most nagyon sokat dolgozok 8-tol 20-ig és így nagyon elfaradok aztán éjszaka nem ébredek fel hogy cserélni kell. Én az ébresztőre sem ébredek fel, megse hallom reggel sem. Párom ébreszt fel vagy ha otthon vagyok akkor anyukám.

Éjszakai betétet használok de igyis olyan a pizsim és olyan rossz hogy mindig látja a párom hogy foltos vagyok.

2021. máj. 26. 23:02
 1/8 anonim ***** válasza:
25%
Nem ciki, előfordul. Használhatsz mellé tampont, vagy vattát pluszban.
2021. máj. 26. 23:07
 2/8 anonim ***** válasza:
75%

Esetleg egy nagyobb éjszakait megpróbálni? Vagy más márkát?

Nekem még az segített hogy ilyenkor brazil-boxer szerű alsót hordok, ami nem tud úgy félremenni mint a tangák.

2021. máj. 26. 23:09
 3/8 anonim ***** válasza:
56%
Egyáltalán nem ciki, bárki nővel megesik. Esetleg tegyél be kettőt, egyiket előrébb, másikat hátrébb. Lehet hülyén hangzik, de nekem bevált, ha néha napján nagyon óvatos akarok lenni.
2021. máj. 26. 23:12
 4/8 anonim ***** válasza:
71%

Uh, nekem is megvan most, és nagyon féltem, hogy éjszaka átázok... De mégsem, nekem inkább amikor felkelek és függőleges pozícióba állok egyből elkezd folyni, addig nem.

Amúgy tegyél magad alá egy vastagabb törölközőt, vagy állítsd hangosabbra az ébresztőt. Esetleg kérd meg a párod, hogy ébresszen fel emiatt, hátha megértő lesz. Ha 8 óránál kevesebbet szoktál aludni akkor tegyél be tampont a betét mellé

2021. máj. 26. 23:13
 5/8 anonim ***** válasza:
71%

Minden, amit előttem mondtak. Esetleg, ha akarsz akkor vehetnél menstruációs bugyit és együtt használhatnád nagy éjszakaival?

Annyira a tampont nem ajánlom, ha 8 órát vagy többet alszol, mert nem egészséges, de a bugyi+betét segíthet.

2021. máj. 26. 23:52
 6/8 anonim ***** válasza:
7%
Én ezzel felkeresném a nőgyógyászt,ez nem természetes.
2021. máj. 27. 00:13
 7/8 anonim ***** válasza:
56%
A nagy betet nekem sosem valt be, el se fert es elcsuszott. Ha tampont nem akarsz, es vattat nincs hova dobni, a betet tetejere hajtogatott vecepapir tokeletes, es le lehet huzni. Valamint eszmeletlenul nedvszivo.
2021. máj. 27. 03:37
 8/8 anonim ***** válasza:
63%
Inkontinencia betétet használj a kritikus éjszakákon. Az ejszakai always kapacitása semmi a tena-hoz képest
2021. máj. 27. 07:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!