Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Gáz ha óránként cserélek betétet?

Gáz ha óránként cserélek betétet?

Figyelt kérdés
Úgy hallottam mások nem cserélnek ilyen gyakran, de nekem így kényelmes. Gondolhatja ezt valaki cikinek vagy furának? Pl majd suliban ha együtt megyünk barátnőimmel és minden óra utáni szünetben hallják a betét kibontásával járó hangot.

2021. ápr. 8. 13:26
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
94%
Hát ha nem “telt” meg, akkor felesleges. Ha ment ra egy kis csík, akkor nem kell rogton cserélni. Jo, azert ha nem otthon vagyok, en se hagyom, hogy nagyon telemenjen, mert az átázhat, de szerintem az óránkénti csere hulyeseg, ha csak nem nagyon erős a vérzés, de az max 1-2 napig szokott lenni.
2021. ápr. 8. 13:30
 2/16 anonim ***** válasza:
82%

Nem gáz. Ha neked ez a kényelmes: tedd.

((Egyébként, ha a barátnőid, a betéted kibontásának hangjával foglalkoznak, akkor azoknál sem lehet minden rendben fent, az irányító toronyban.))

2021. ápr. 8. 13:32
 3/16 anonim ***** válasza:
94%

Tini koromban nekem is olyan erős vérzésem volt, hogy minden szünetben cseréltem a betétet. Sőt, sokszor otthon kellett maradnom olyankor 1-2 napig, annyira rossz volt. Aztán javult. Látatlanban nem tudom, mennyire telik meg a betéted egy óra alatt. Normál esetben bőven elég 3-4 óránként cserélni. Az még teljesen higiénikus.

Ha gondolod, próbálhatod tamponnal kombinálni. Meg vannak ezek az intim kelyhek. Én ugyan nem próbáltam, de egy olyan nap, amikor nem mész suliba, kipróbálhatod, hátha jobban beválik. Persze csak ha szimpi az ilyen megoldás. Én nem mosogatnám a használt kelyhet. Innen is sajnálom azokat az állatokat, akik az eldobott betéteim miatt pusztulnak el, de én nem tudok mást használni.

2021. ápr. 8. 13:34
 4/16 anonim ***** válasza:
61%
Ne foglalkozz azzal hogy ki mit gondol, viszont azzal érdemes törődni hogy az ilyen bő vérzés nem teljesen normális
2021. ápr. 8. 13:40
 5/16 anonim ***** válasza:
93%
Én is gyakran cserélem, főleg első napokban, áztam már át fél óra alatt is, vastag, szárnyas betéttel... ha csak "megszokásból" cseréled óránként, az felesleges, de ha kell, kell. Ha cikinek gondolják a többiek, ha nem (bár nem hinném, hogy ez bárkit zavarna, nem fognak rád emiatt ferde szemmel nézni). A biztonság kedvéért tesi előtt nem árt kicserélni.
2021. ápr. 8. 13:41
 6/16 anonim ***** válasza:
89%

Nem "gáz", csak többnyire felesleges, drága és rengeteg hulladékot termelő hobbi.

Ha a "barátnőid" szerint gáz, akkor ne együtt menjetek mosdóba és/vagy gondold át, kiket nevezel barátnak.

2021. ápr. 8. 13:47
 7/16 anonim ***** válasza:
95%
Nem gáz. Ilyenkor is fontos, hogy tisztának es jól érezzük magunkat. Ha neked így a jó, akkor csináld :)
2021. ápr. 8. 14:18
 8/16 anonim ***** válasza:
35%

4! De, normális. Csak ritka.

38 éves nő vagyok. 8-9 napig menstruálok, nappal is éjszakai betéttel az első 4-6 napban. Óránként, sőt van, hogy félóránként cserélek betétet. 26 éve,12 éves koromtól.

És nem én vagyok az egyetlen. Anyám főnöknője is ezzel szenvedett klimaxig.

Minden évben járok nőgyógyászhoz rákszűrésre. Simán beírja a gépbe, hogy közepes vérzés. Csak tudnám, hogy akkor milyen az erős....

2021. ápr. 8. 14:28
 9/16 anonim ***** válasza:
83%
Te együtt jársz a barátnőiddel wc-re?
2021. ápr. 13. 11:58
 10/16 anonim ***** válasza:
93%

Mondjuk anno suliban én is másokkal együtt jártam, mert még csak becsukni se lehetett a mosdóajtót rendesen, nem még hogy bezárni... mindig kellett valaki hogy fogja az ajtót.

Szóval ezzel szerintem nincs gond közoktatásban, nyilvános mosdókban.

2021. ápr. 13. 12:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!