Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Lányok ti nem érzitek azt...

Lányok ti nem érzitek azt mintha másnak meg sem lenne? Pl amikor suli van akkor inkább 2-3 óránként elmegyek megnézem meg cserélek

Figyelt kérdés
más meg egyszer sem megy el van olyan hogy akár 16-ig is ott vagyunk a suliba a fakok miatt és egyszer sem mennek el 8 órától 16 óráig nem áznak át? meg alapból annyi ideig kibírni pisilés nélkül 18/L
2009. aug. 22. 22:50
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Biztos nem mennek el? Azért így durva. Nem tudom amúgy, nálunk a lányok nagy része ha kell, ha nem járkál wc-re, aztán minek, azt nem tudom. Van, hogy tele a wc, de a legtöbb lány csak benn van az előtérben és várja a másikat. Szóval nem tudom. De te vagy az okosabbik, az biztos. :D

17/L

2009. aug. 22. 22:56
 2/11 A kérdező kommentje:

tényleg nem mennek el, ott ülnek egész szünet alatt

pl: msá panaszkodik tesin h ilyen olyan baja...vannak olyanok akiknek mintha meg se jönnek

soha egy panasz h fáj a hasuk v ne fussunk már annyit

nem tom:)

2009. aug. 22. 22:59
 3/11 anonim ***** válasza:
71%
Én sem járkálok sokat wc-re, mert mindig tele van az összes, cigiszag van, nem lehet rendesen zárni az ajtókat, szóval elég gáz :S Inkább reggel bemegyek egy kicsit korábban, akkor elmegyek wc-re, beteszek egy nagy betétet tamponnal együtt, aztán legközelebb csak 6-7. óra után megyek, és akkor cserélek, mert akkor már nincsenek olyan sokan a suliban. Ha suli van, akkor amíg bent vagyok, szinte nem iszom semmit, mert a vesém valahogy túl gyorsan működik, szóval, ha megiszom egy pohár vizet, utána öt perc múlva már mehetek is a wc-re.. Úgyhogy csak itthon iszom, de akkor képes vagyok 5 litereket meginni egyszerre. Tudom, nem valami egészséges, de nem tudok mást csinálni ^^"
2009. aug. 22. 23:19
 4/11 anonim ***** válasza:

Megint én.

Ez érdekes, nálunk szerintem mindenki kimászkál. Nekem is állandóan kattog az agyam, hogy úristen csak át ne ázzak, mikor menjek. El sem tudnám képzelni, hogy ne menjek ki.

Furák a lányok felétek ;)

2009. aug. 22. 23:22
 5/11 anonim ***** válasza:
A megint én az a 17/L
2009. aug. 22. 23:23
 6/11 anonim válasza:
76%
Én amikor felkelek, akkor cserélek tampont és amikor hazaérek a suliból csak akkor cserélek megint és lefekvés előtt. Én sem járok a wc-re nézegetni, nem iszom a suliban pont azért nem szeretek ott pisilni. Igaz, hogy nekem annyira nem erős a vérzésem és általában 3 napig tart. Nem szoktam fájlalni a hasam, mert nem fáj. Szóval én is azok közé tartozom, akiknek mintha soha sem jönne meg.
2009. aug. 23. 00:21
 7/11 anonim ***** válasza:

Elég gáz, ha nem járnak el wc-re, ugyanis elég egészségtelen, ha egy nap csak 3x cserélik....

Nálunk is állandóan mászkálnak a lányok, szóval ez alapján nem tudjuk belőni, hogy kinek van meg. :) Mondjuk én nem ilyen vagyok, ilyen téren nálam meg lehet állapítani, ugyanis én normáls esetben nem megyek wc-re, csak ha megvan, viszont akkor tanítási idő alatt legalább kétszer.

A legerősebb tampont használom, de hát...

2009. aug. 23. 20:25
 8/11 anonim ***** válasza:

Én is így érzek, mint te. :S

Én minden 2. órában járkáltam, betétet cseréltem, míg az osztálytársaim közül senki sem ment el! Legalábbis én így éreztem.

De 6-7 óránként cserélni - még ha kevés a mensid és rövid is - azért elég undorító és egészségtelen. Plusz ha nem mész ki, a veséd is megbetegedhet...

2009. okt. 9. 19:17
 9/11 anonim ***** válasza:

Annak, aki napi 3x cserél:

OMFG!

Nekem is 3 napig tart és nem nagy mennyiségről van szó. Már nem járok iskolába, de amíg jártam, minden 2. szünetben cseréltem, sőt minden pisilésnél cseréltem. A mai napig 2 óránként megteszem. A WC a mi iskolánkban is már-már undorító volt, de inkább figyelek még jobban a higiéniára, minthogy 6-8 órán át egy véres tampon legyen a puncimban, még így is, hogy tényleg nem sok. Annyi a történet, hogy mielőtt cserélsz, kezet kell mosni alaposan, plusz én -bárhol vagyok- körbe rakom a WC-t papírral és nem ülök rá. Akkor is így csinálom, ha csak pisilek, de ugye ez még fontosabb lenne, amikor menstruálsz.

Kedves kérdező!

Ne haragudj,hogy nem tisztellek meg azzal, hogy első körben nem neked válaszolok, de hányingerem lett. Azt pedig nem hagyhatom szó nélkül, hogy éjjel, meló után megbolygatják a gyomrom. Nekem is szinte minden lány azt csinálta, amin te is meglepődsz. Soha nem értettem és soha nem is fogom megérteni, hogy miért ilyen igénytelenek. Mert ez bizony IGÉNYTELENSÉG, jó nagy betűkkel.Fölösleges ezzel foglalkoznod. Én szóvá tettem a volt osztálytársnőmnél, hogy nem tartom túl higiénikusnak, amit csinál. Nem örült neki, balhét csapott, lehordott mindennek. Vállat vontam és mondtam neki, hogy, ha neki ez így megfelel én nem szólok bele, egyszerűen csak jót akartam és ott hagytam. Fortyogjon csak magában! ;)

2010. máj. 6. 23:00
 10/11 A kérdező kommentje:
köszi a válaszod, egyet értek veled:)
2010. máj. 6. 23:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!