Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Gáz ha óránként cserélek betétet?

Gáz ha óránként cserélek betétet?

Figyelt kérdés
Úgy hallottam mások nem cserélnek ilyen gyakran, de nekem így kényelmes. Gondolhatja ezt valaki cikinek vagy furának? Pl majd suliban ha együtt megyünk barátnőimmel és minden óra utáni szünetben hallják a betét kibontásával járó hangot.

2021. ápr. 8. 13:26
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
63%

#9 vagyok.

Nálunk se lehet, mégsincs díszkíséret mosdózás közben.

2021. ápr. 13. 13:37
 12/16 anonim ***** válasza:
82%

Nálunk is volt, aki lazábban vette és nem különösebben bánta ha rányitottak, ettől még a többség el akarta kerülni. :D

2021. ápr. 13. 13:42
 13/16 anonim ***** válasza:
75%
8 éve járok suliba (nem záródik az ajtó), és még egyszer se nyitottak rám. Megkérdezték, hogy foglalt-e, mondtam, hogy igen, és kerestek szabad wc-t.
2021. ápr. 13. 13:45
 14/16 anonim ***** válasza:
26%
Sose mentem díszkísérettel. Értem én, hogy a jó barátok mindenhova együtt akarnak menni, na de még pisilni meg kakilni is utánad mennek? Hagyjuk már!
2021. ápr. 13. 13:53
 15/16 anonim ***** válasza:
88%

"Megkérdezték, hogy foglalt-e"

Akkor te kulturáltabb helyen élsz, mint mások. Ettől még máshol kérdés nélkül feltépik az ajtót.

2021. ápr. 13. 14:08
 16/16 anonim ***** válasza:
22%
Ja, és attól féltek, hogy meglátják a lent lévő öhömm dolgaitokat?
2021. ápr. 13. 14:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!