Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Leszbikus lányok! Nektek is...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Leszbikus lányok! Nektek is zavaró valahol a tudat, hogy a párotok vonzódik a férfiakhoz is?

Figyelt kérdés

Én egy biszexuális lány vagyok, együtt vagyok több, mint 2 éve a párommal, aki leszbikus. Néha azt veszem észre, hogy zavarja, hogy én vonzódom a férfiakhoz is, előtte férfival volt kapcsolatom. Például mikor szóba jönnek valahogy a férfiak vagy csak egy színész, aki helyes akkor mondja, hogy "Ő már tetszik mi?" Érzem, hogy zavarja a dolog. Pedig egyáltalán nem áradozom pasikról, utcán se bámulok meg senkit. Bevallom, ha rákérdez, hogy ha egy pasi jól néz ki, de ennyi. Csak őt szeretem, nem vágyom másra. A szexuális életünk is nagyon jó. Csak akkor egyáltalán nem értem miért jött össze velem. Mikor erre rákérdezek akkor jön azzal, hogy ő nem komolyan gondolta, stb. Engem mégis bánt ez. Szóval titeket is zavar, ha a partner biszexuális?

24/L

2022. dec. 23. 12:40
 1/10 anonim ***** válasza:
96%
Gondolom féltékeny típus. Vágj vissza amikor női színészt látsz hogy biztos tetszik neki. Talán pár hét után rájön hogy mennyire kellemetlen ez neked
2022. dec. 23. 13:05
 2/10 A kérdező kommentje:
Igen, sajnos féltékeny nagyon.
2022. dec. 23. 13:13
 3/10 anonim ***** válasza:
7%
Soha nem jönnék össze biszexuálissal. De nem a filmek miatt, hanem mert össze-vissza csalnak mindenkit és képtelenek felelősséget vállalni.
2022. dec. 23. 13:52
 4/10 anonim ***** válasza:
48%

Ha nagyon féltékeny lehet nem lesz elég ha visszavágsz.

Én féltékeny típusú pasi vagyok és bár már sokat javultam az évek alatt még közel sem múlt el ez a tulajdonságom.

Van aki szimplán kontroll mániás. De pl az én esetemben az áll a háttérben hogy félek hogy elveszítem és emiatt minden vélt vagy valós veszélyt el akarok hárítani tudat alatt

2022. dec. 23. 14:28
 5/10 anonim ***** válasza:
78%

Abszolúte nem tudna zavarni.

Ha meg akar csalni, akkor így is, úgy is megfog, irányultságtól függetlenül.

Ez inkább személyiség kérdése mintsem azé, hogy kihez vonzódna potenciálisan.

Meg amúgy is, abból hogy biszex, még nem evidencia, hogy minden pasihoz és max 1-2 csajhoz vonzódik valaki, sőt.

Ha a nagyátlagban megnézem a baráti kört (külföld, idősebb korosztály) a következő van:

-biszex lány akinek felesége van

-meleg srác aki évekig volt az exével, most szingli

-pánszex lány poly kapcsolanban

nonbinary partnerrel

-nonbinary szintén pánszex, ugyanez a polycule (de úgy tudom nincs stabil egyéb partner)

-nonbinary kapcsolatban egy 99%ban meleg fiúval

-nagyrészt meleg srác aki a nonbinary párja

-nonbinary leszbikus, kapcsolatban a lennti csajjal

-leszbikus lány aki a fennti párja

-transz leszbikus, akinek a lennti csaj a felesége

-cisz leszbikus csaj aki a fennti partnere

Meg vagyunk mi, szintén leszbikus pár, évek óta együtt, már volt eljegyzés, esküvőt tervezünk.

Szóval ja, egyáltalán nem látom ez a félrekefélést amitől itt mindenki fél.

Igen, vannak poly ismerősök, de ők tényleg mindent megbeszélnek, közös egyhangú beleegyezés van, és nincs semmi sumákolás meg megcsalás.

A bi ismerősök általában arról számolnak be, hogy a nőkkel való kapcsolatuk elvárások terén elég magasra tette fel a lécet, és ezt a szintet kevés férfi ugorja meg.

Ha megnézitek nagy átlagban a nők ápoltabbak, sokkal inkább adnak magukra, és sokkal inkább kiteszik a szívüket tálcára egy kapcsolatban.

A férfiak nagy átlaga (tisztelet a kivételnek), azt veszi fel ami ráesik a szekrényből, egyféle három az egyben tusfürdővel mossa a haját, a fenekét és és ezzel is balzsamozza...mindenét.

A csajoknak, meg van 5 lépéses arcápolási rutinja, barackos-zabtejes tusfürdője, szín koordinált ruhatára.

A csajnak általában nem probléma szétválogatni a szennyest, takarítani, főzni, hasonlóbb az érdeklődési kör, de a pasik sokkal többet nem tudnak felmutatni, sőt, van aki jóval kevesebbet.

Az egyetlen dolog ami negatívabb, az a társadalmi megítélés, de ez nem tom kinek mennyit kompenzál hosszú távon.

Szóval így is lehet ám nézni, önbizalom kérdése.

2022. dec. 23. 19:33
 6/10 anonim ***** válasza:
82%

@5-ös, hát jól megnevettettél, köszönöm!!! :DDD

"A férfiak nagy átlaga (tisztelet a kivételnek), azt veszi fel ami ráesik a szekrényből, egyféle három az egyben tusfürdővel mossa a haját, a fenekét és és ezzel is balzsamozza...mindenét.

A csajoknak, meg van 5 lépéses arcápolási rutinja, barackos-zabtejes tusfürdője, szín koordinált ruhatára." - te aztán tényleg rátapintottál az élet értelmére :DDD

2022. dec. 23. 21:02
 7/10 anonim ***** válasza:
89%

Engem nem zavar. Bízom benne, hogy a vonzódása kizárólag felém irányul. Meg abban, hogy meg tudnám mondani, ha már nem így volna.

És hogyan reagál a párod amikor mondod neki, hogy ez bánt téged?

2022. dec. 23. 21:41
 8/10 A kérdező kommentje:
Azt mondja általában erre, hogy ő csak viccel, nem úgy gondolta, stb...
2022. dec. 23. 22:16
 9/10 anonim válasza:
100%

Biszex nő vagyok, volt ilyen párom, igaz ő férfi volt, de ő is állandóan kérdezgette, tetszenek-e random férfiak, akiket pl. láttunk az utcán vagy filmekben, stb. Ha azt mondtam, igen, besértődött és azt mondta, akkor szakítsak vele és jöjjek össze velük, volt, hogy még le is rıbancozott. :D Ha azt mondtam, hogy nem, azt hitte, hazudok és tovább mondogatta, hogy de biztos tetszik, csak már ennyire se tisztelem őt, hogy legalább őszinte legyek vele, stb.

Ha megint ilyen emberrel lennék együtt, tök mindegy, milyen nemű lenne, menekülnék tőle az első ilyen gyökér kijelentése után.

2022. dec. 24. 13:23
 10/10 A kérdező kommentje:
Úristen, ez már durva. 😂😂 Ő szerencsére nem ilyen betegesen, de azért bánt engem a dolog. Én meg csak azért is meg mondom az igazat, ha kérdezi, nem fogok hazudozni.
2022. dec. 24. 16:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!