Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Számotokra zavaró, ha a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Számotokra zavaró, ha a párotok túl érzékeny?

Figyelt kérdés
Ha mondjuk egy-egy romantikusabb, meghatóbb dologtól elsírja magát, de nem csak olyan dolgokon amiket ti mondtok/tesztek hanem egy filmen, dalszövegen is akár.
2019. szept. 3. 15:25
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem.
2019. szept. 3. 15:56
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem, sőt szerintem aranyos.
2019. szept. 3. 16:03
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Miért lenne zavaró? Inkább örülj neki, hogy vannak érzései, érzelmei és nem egy érzéketlen fadarab.
2019. szept. 3. 17:20
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Őszinte leszek én annyira nem örülnék.

Egy idő után hisztinek fognám fel és ott akarnám hagyni amég lenyugszik.

Én nem vagyok ilyen

18L/L

2019. szept. 3. 22:20
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Hááát... ez egyébként lehet probléma egy olyan kapcsolatban, ahol nem azt mondom, hogy érzéketlen a másik fél, hanem kevésbé ennyire érzékeny. Nálunk például ez a helyzet, a párom nagyon érzékeny, én annyira nem mondanám magam annak, sőt.. :) Kivéve, amikor felborítanak a hormonok :) Szokott ebből konfliktus lenni, ugyanis "megsértődik" a "stílusomon", amit nem nevezék bunkónak, kicsit nyersebb vagyok, mint az átlag, de ettől függetlenül nem bunkó. Szóval igen, ebből azért vannak viták, de mivel ismerjük egymást jól, így igyekszünk csiszolódni. Én odafigyelek arra, mit és hogyan mondok, mert ami nekem természetes, az neki rosszul esik, vagy már nem fér bele, ő pedig megpróbálja nem felvenni ezt a "stílust". Mivel ez a személyiségünkhöz tartozik, egyébként nincs gond a kapcsolatban, így csiszolódunk :)

25L

2019. szept. 4. 16:35
 6/11 anonim ***** válasza:
32%
Eléggé idegesíteni, és nem azért, mert érzéketlen vagyok, hanem mert ezek a látszólag túlérzékeny emberek általában annyira el vannak foglalva magukkal, hogy azt sem veszik észre, hogy élnek mellette mások.
2019. szept. 4. 18:28
 7/11 anonim ***** válasza:
Nem zavaró, én is r0hadék, senkivel nem foglalkozó, wtf uccsó ?!:D érzékeny vagyok, de csak is akkor tudok "kirobbani" ha egyedül vagyok. Úgyhogy mást nem zavarok ezzel. De engem zavarhatnak.
2019. szept. 4. 20:18
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Először is tisztázni kéne mi a túlérzékenység.. Mert szerintem nem az, amit a kérdező felvázolt. Miért lenne valaki amiatt "túl érzékeny", hogy adott esetben megkönnyez egy filmet, egy dalt? És miért rossz az, aki mondjuk valóban nagyon érzékeny?.. (Ez a kérdés inkább a 6-os válaszolónak szól) Szerintem ha valaki mélyérzésű és könnyebben elsírja magát még nem feltétlenül jelenti azt, hogy csak önmagával van elfoglalva. Bár lehet nem ugyan arra az embertípusra gondolunk.
2019. szept. 4. 21:56
 9/11 anonim ***** válasza:

5-ös vagyok, tudom, hogy mire gondol a 6-os válaszoló. Szerintem sem arra, hogy könnyebben elsírják magukat, vagy ilyesmi, hanem hogy ha te, mint nem "túl érzékeny" mondasz valamit neki, amin megsértődik, akkor az tök oké, fogadd el, ő túlérzékeny. De ha esetleg téged bánt meg valamivel, akkor h_lye vagy, ő nem is úgy gondolta, hogy lehet ilyen hülyeségen megsértődni és sorolhatnám, legalábbis nálunk ez van, hogy én fogadjam el, hogy ő olyan, amilyen és figyeljek oda arra, hogy "milyen a stílusom", miközben neki is vannak olyan dolgai/mondatai, amikkel engem megbánt és ha nekem is rosszul esik valami, akkor teljesen le van döbbenve... szerintem ilyesmire gondolhat. Vagy nem tudom :-) 6-os?

5 voltam

2019. szept. 5. 11:40
 10/11 A kérdező kommentje:
Itt nem volt szó sértődésről, az áll a legmesszebb tőlem. Van hogy ha kicsit stresszesebbek a napok akkor mondjuk ha valaki olyasmit mondd amit magamra veszek, vagy nem esik olyan jól akkor sem tudom magam visszafogni, de nyilván ez nem hiszti, vagy besértődés, egyszerűen nem tudom fékezni a szervezetem és elsírom magam. Ez engem személy szerint nagyin bosszant mert úgy érzem nem vagyok ura a testemnek, amikor egy szomorú számot sem tudok végig hallgatni úgy, hogy ne kezdjek el szipogni az is rettentően bosszant. Sajnos nem tudok vele mit kezdeni és nagyon félek, hogy ezt a leendő partnereim sem tolerálják majd :/
2019. szept. 13. 15:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!