Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Számotokra zavaró, ha a párotok túl érzékeny?
Őszinte leszek én annyira nem örülnék.
Egy idő után hisztinek fognám fel és ott akarnám hagyni amég lenyugszik.
Én nem vagyok ilyen
18L/L
Hááát... ez egyébként lehet probléma egy olyan kapcsolatban, ahol nem azt mondom, hogy érzéketlen a másik fél, hanem kevésbé ennyire érzékeny. Nálunk például ez a helyzet, a párom nagyon érzékeny, én annyira nem mondanám magam annak, sőt.. :) Kivéve, amikor felborítanak a hormonok :) Szokott ebből konfliktus lenni, ugyanis "megsértődik" a "stílusomon", amit nem nevezék bunkónak, kicsit nyersebb vagyok, mint az átlag, de ettől függetlenül nem bunkó. Szóval igen, ebből azért vannak viták, de mivel ismerjük egymást jól, így igyekszünk csiszolódni. Én odafigyelek arra, mit és hogyan mondok, mert ami nekem természetes, az neki rosszul esik, vagy már nem fér bele, ő pedig megpróbálja nem felvenni ezt a "stílust". Mivel ez a személyiségünkhöz tartozik, egyébként nincs gond a kapcsolatban, így csiszolódunk :)
25L
5-ös vagyok, tudom, hogy mire gondol a 6-os válaszoló. Szerintem sem arra, hogy könnyebben elsírják magukat, vagy ilyesmi, hanem hogy ha te, mint nem "túl érzékeny" mondasz valamit neki, amin megsértődik, akkor az tök oké, fogadd el, ő túlérzékeny. De ha esetleg téged bánt meg valamivel, akkor h_lye vagy, ő nem is úgy gondolta, hogy lehet ilyen hülyeségen megsértődni és sorolhatnám, legalábbis nálunk ez van, hogy én fogadjam el, hogy ő olyan, amilyen és figyeljek oda arra, hogy "milyen a stílusom", miközben neki is vannak olyan dolgai/mondatai, amikkel engem megbánt és ha nekem is rosszul esik valami, akkor teljesen le van döbbenve... szerintem ilyesmire gondolhat. Vagy nem tudom :-) 6-os?
5 voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!