Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Történt veled, hogy egy lány/nő felajánlotta, felvetette, hogy kinyalna? Éltél a lehetőséggel vagy elutasítottad? Hol történt?
Figyelt kérdés
Munkahelyen, egy hazban laktok, stb, stb. Mennyire ritka, hogy ilyen megtörténik?2022. dec. 19. 14:01
1/10 anonim válasza:
Igen, felajánlotta, de nem éltem a lehetőséggel
2/10 anonim válasza:
Szórakozóhelyen botlottam már bele ilyen ajánlatba, de nem éltem vele több ok miatt sem. Azt viszont nem tudom, hogy az ital beszélt-e belőle vagy sem.
3/10 anonim válasza:
Igen, még egyetemen volt egy csaj, aki felajánlotta, hogy bármikor szólok, szívesen kinyal minden viszonzás nélkül.
4/10 anonim válasza:
Ez nem tudom hogy annak minősül e, de én egyszer hallottam a barátnőmet amikor azt mondta egy kolléganőjéről, hogy kinyalhatja a p.csáját. Gondolom viszonozni nem akarta amúgy.
6/10 anonim válasza:
Igen történt ilyen és éltem is a lehetőséggel. Lakásban volt.
7/10 anonim válasza:
Én felajánlom, csak senki se kíváncsi rám.
8/10 anonim válasza:
Házibulin. Az én nagylelkű felajánlóm is ittas volt de nem éltem vele. Ha egyszer józanul is eszébe jut, ott helyben én fogom őt hamarabb gerincre vágni.
9/10 anonim válasza:
Házibuli után volt ilyen és éltem is vele. Viszont az az egyetlen alkalom volt csak.
10/10 anonim válasza:
Volt egy nagyon jó barátnőm, aki éveken át bombázott azzal, hogy lefeküdne velem.
Sajnos én nem szeretem a komolytalan alkalmi dolgokat, úgyhogy mindig elutasítottam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!