Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha egy lány egyszer elutasítot...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy lány egyszer elutasított és bunkó volt velem akkor most miért akar újból megkörnyékezni?

Figyelt kérdés
Miért nem mondta el őszintén akkor hogy miért tűnik el?
2021. okt. 15. 12:21
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Ha ló nincs jó a szamár is szindróma
2021. okt. 15. 12:26
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Lövésünk sincs, de ilyen tényleg akkor fordul elő többnyire ha lelki szemetesládának akar használni. Lehet ideig-óráig veled lesz amíg nyalogatja a sebeit, de utána le fog lécelni.
2021. okt. 15. 12:35
 3/5 anonim ***** válasza:
Én mondtam neki, hogy 25cm-es szörnyet tartasza gatyádban. Azota üldöz téged! (Remélem kielégitö válasz! Az általad közölt történések alapján állitottam össze.)
2021. okt. 15. 14:44
 4/5 anonim ***** válasza:

Az előttem válaszolóknak is lehet igaza,viszont én pont ilyen helyzetben voltam. Visszautasítottam egy srácot aztán már én próbálkoztam nála és hát(mondjuk megérdemeltem) nem jött össze a dolog. És azóta már van más de a lelkem mélyén hiányzik és nagyon bánt:(

Ráadásul azt vettem észre hogy mintha újra érdeklődne irántam. Szóval ja mindig pont elmegyünk egymás mellett mert amikor az egyikünknek kellene a másik annak épp van valakije.

2021. okt. 15. 15:38
 5/5 anonim ***** válasza:
Biztos azóta ötösöd volt a lottón.
2021. okt. 15. 16:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!