Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha egyszer elutasított egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egyszer elutasított egy lány akkor miért próbál vissza szerezni évekkel később?

Figyelt kérdés

Elutasítás nem örökérvényű?

Vagy rájött hogy a menő fiúkkal nem sokra lehet menni?

2022. jan. 23. 22:51
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem kapott lovat, és rájött, hogy a szamár is több a semminél.
2022. jan. 23. 22:52
 2/6 anonim ***** válasza:
91%
Mint ahogy az első írta max ezért. Adsz egy kis önbizalomdoppingot neki majd megy útjára. És hagyd már ezt a menő fiú biztos rossz s átveri dolgot. Iszonyatosan szánalmas pasiként ezzel takarózni ha egy másik pasi jobb nálad akkor megalázod azzal, h csak kihasználják a nőket
2022. jan. 23. 23:02
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha esetleg túl fiatalok voltatok az első elutasításnál, azóta benőhetett a feje lágya,és rájött hogy mondjuk nem csak a külsejéből áll egy ember,vaaagy te kikupálódtál,nem vagy már pattanásos tini,és most már teccő' neki.
2022. jan. 24. 07:05
 4/6 anonim ***** válasza:
Rájött, hogy nincs nálad jobb. Ez így egy pozitív dolog, vagy annak hangzik, örülhetsz neki. Tulajdonképpen szerintem semmiben nem különbözik attól, amit az első írt, csak a fogalmazás. Rajtad múlik szerintem, te hogy fogod föl. Illetve meg is kérdezheted ettől a lánytól, azt nem lehet, van valami akadálya?
2022. jan. 24. 08:25
 5/6 anonim ***** válasza:

Nem, egy elutasítás nem feltétlenül örökérvényű, annak pedig, hogy most visszatért hoztád, több oka is lehet. Ez egyén-, és személyiségfüggő...

Teheti érdekből, pl ha megtudta, hogy neked most "jól megy a szekér", vagy sejti, hogy rajtad keresztül el tud érni valamit/valakit.

Teheti szimplán azért, mert mondjuk te magad megférfiasodtál, kikupálódtál a pár évvel ezelőtti önmagadhoz képest, és most már nagyon is bejössz neki.

Teheti azért, mert (ahogy írtad is) az idők során rájött, hogy "nem minden arany, ami fénylik", és megváltozott a pasikkal szemben támasztott értékrendje.

Bármi lehet. Ha épp nem vagy foglalt, adj neki egy esélyt, legalább kiderül, hogy mi az ok, te meg addig is jól érezheted magad, meg tapasztalatot szerezhetsz...

2022. jan. 24. 12:19
 6/6 anonim ***** válasza:
Én egyszer azért utasitottam vissza egy pasit, mert magammal nem voltam rendben. Persze azóta már bánom
2022. jan. 24. 19:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!