Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha egy lány egyszer elutasítot...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy lány egyszer elutasított, akkor most miért akar visszajönni hozzám?

Figyelt kérdés

Egyszer elutasított összejött egy fiúval, most meg szeretne kibélkülni. Nem égő ez? Szerintem ebből már nem lesz komoly kapcsolat mert hazudozott, nem tudnék benne megbízni.

Neki ez nem kellemtlen hogy egyszer elkülött most meg jó lenne ha megdugnám?:D Büdös ribi:DDD

2022. márc. 14. 18:52
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Add ki az útját, engedd tovább nekünk. Majd megbecsüljük helyetted.
2022. márc. 14. 18:53
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Igazából csak megkell dugni, nem kell járni vele l.
2022. márc. 14. 18:58
 3/5 anonim ***** válasza:
Napi 2x megkérdezni ezt nem ciki? Lépj már túl rajta.
2022. márc. 14. 19:02
 4/5 anonim ***** válasza:
Ha ló nincs jó a szamár is... mivel más típusú pasi jön be neki azokhoz fog húzni a szíve a jövőben is, de addig úgy van vele jó lesz kicsit más is "feltöltődni" amíg megint továbbáll. Ha csak dugni akar akkor meg döntsd el, hogy te is akarod-e, vagy inkább önérzeteskedsz. Lehet én vagyok erkölcsi nulla, de speciel én megdugnám - tudva azt is hogy ne értékeljem túl magam, s úgyis előbb-utóbb tovább fog lépni (nem kezelném komoly kapcsolatnak, csak szexpartnernek).
2022. márc. 14. 19:03
 5/5 anonim ***** válasza:
Berakott b-tervnek, de lehet X-tervnek, azonnal tiltsd le de előtte tömd rojtosra
2022. márc. 14. 19:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!