Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Van ilyen leszbikus perverzió?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van ilyen leszbikus perverzió?

Figyelt kérdés

Nem tudom hogy írjam le a kérdésem így inkább el mesélem a hetero szitumat. Arra vagyok kíváncsi hogy ez csak hetero pasik játéka?

Megismerkedtem neten egy fiatal párral ahol a pasi hetente 1x kirakja nálam a csaját és ahogy kedvem tartja szexelek vele. Van amikor videót kell csinálnom a csajról és azonnal küldi tovább a kedvesének. A pasi azt élvezi hogy más konkrettan használja a párját, akár jó a lánynak, akár nem.

Na ilyen van e leszbi verzióban , oda adod a párod egy pasinak azért hogy te élvezkedj azon hogy ez a párodnak egy kicsit kellemetlen aktus...

36 hetero/f

( Nem írok senkinek privátot, viszont szívesen fogadom ha inkább ott csevegnél)

2022. dec. 18. 07:44
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
86%
"ek. A pasi azt élvezi hogy más konkrettan használja a párját, akár jó a lánynak, akár nem." Magyarul strici a csávó.
2022. dec. 18. 13:45
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Őrület, hogy mik vannak, és milyen erkölcstelen emberek!
2022. dec. 19. 17:23
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
A csaj lehet beteges lelki függésben a párjától, azért nem lép ki a kapcsolatból, a párja pedig visszaél ezzel ("csicska"), de az is lehet, hogy a csajt is izgatja a megalázás, ha használják a testét, férfiak játékszere lett. Mindennek oka van. De lehet, hogy ügynökök és téged fognak zsarolni a felvételekkel. Hoppá.
2022. dec. 22. 17:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!